Jason Derulo a dat vestea care i-a înmuiat pe fanii lui: va deveni tată


Jason Derulo (31 de ani) va fi tată în acest an, iar vestea i-a luat pe nepregătite pe fanii lui. Starul muzicii R&B a distribuit imagini cu iubita lui, însărcinată în câteva luni.


Ce bucurie pe Jason Derulo, care și-a cunoscut marea iubire la începutului anului trecut! Artistul și partenera lui, Jena Frumes, au început o relație la scurt timp după declararea pandemiei de Covid-19, iar restricțiile cauzate de criza medicală i-a unit de-a binelea.

Starul a dat vestea cea mare pe Instagram, unde a distribuit un filmuleț în care apare la braț cu iubita sa. Jena Frumes radiază de fericire, iar el îi sărută drăgăstos burtica.

Citește șiA șocat Instagramul cu poza sa prea… explicită. Jason Derulo, despre fotografia care i-a fost ștearsă anul trecut: „A explodat!”

 

Nu puteam fi mai încântați de acest nou capitol din viața noastră”, a scris artistul în dreptul imaginilor cu iubita lui.

Jena Frumes este un fotomodel de origine americană în vârstă de 27 de ani. Ea pozează provocator și distribuie imaginile pe conturile sociale, unde are o comunitate numeroasă. Numai pe Instagram o urmăresc 4,4 milioane de oameni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)

 

Vezi mai multe poze hot în GALERIA FOTO de mai jos!

Mami și tati”, a scris Jena în dreptul unei fotografii în care s-a așezat confortabil în brațele partenerului ei.

Admiratorii săi s-au grăbit să o felicite pentru curajosul pas făcut în viață, în vremuri ca acestea.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Medic obstetrician-ginecolog, locație cabinet ecograf maternitatea Regina Maria Băneasa

  • Jason Derulo a dat vestea care i-a înmuiat pe fanii lui: va deveni tată

related posts

Modifică setările cookies