Jennifer Lopez, mamica dedicata in timpul turneului mondial. Vezi cat de simpatici sunt gemenii ei


Jennifer Lopez si-a inceput turneul mondial “Dance Again”, insa munca nu o impiedica sa petreaca timp liber alaturi de gemenii ei. Cantareata i-a luat cu ea in Chile si, impreuna cu iubitul mai tanar Casper Smart, au luat cina intr-un [...]


Jennifer Lopez si-a inceput turneul mondial “Dance Again”, insa munca nu o impiedica sa petreaca timp liber alaturi de gemenii ei. Cantareata i-a luat cu ea in Chile si, impreuna cu iubitul mai tanar Casper Smart, au luat cina intr-un restaurant.

Baietelul seamana perfect cu Marc Anthony, dar fetita pare sa se transforme intr-o Jennifer Lopez mai tanara. Micutii, amandoi creti, sunt foarte simpatici si calatoresc peste tot in lume alaturi de mama lor.

Jennifer Lopez insa nu este doar mama. Pe scena, se transforma intr-o adevarata diva sexy, iar costumatiile haute-couture o transforma de fiecare data intr-o aparitie spectaculoasa.

Jennifer Lopez a uimit, pe langa aparitia cu cei doi copii, si cu un look nou. Diva latino a facut un pas radical si si-a tuns parul, intr-un bob funky.

Foto: SplashNews / GettyImages

related posts

Modifică setările cookies