Kate Hudson a născut o fetiță. Ce nume inedit i-a dat


Actrița Kate Hudson și iubitul ei, Danny Fujikawa, au devenit părinții unei fetițe.


Kate Hudson a anunțat, prin intermediul contul ei de Instagram, că a născut ieri, 2 octombrie, o fetiță sănătoasă. Aceasta este cel de-al treilea copil al ei și se va numi Rani Rose Hudson Fujikawa. 

Citește și: Spectaculoasa din orice unghi. Rochia care a transformat-o pe Kate Hudson intr-o adevarata regina covorului rosu

Kate a dezvăluit și motivul pentru care a ales acest nume inedit: ”Am hotărât să o botezăm pe fiica noastră Rani (se pronunță Ronnie) după bunicul ei, Ron Fujikawa. Ron a fost un om special și tuturor ne este dor de el foarte mult. Este o onoare să-i dăm numele lui”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Actrița, care fiica lui Goldie Hawn, a revenit cu un comentariu despre familia ei, proaspăt mărită: ”Toată lumea se simte bine și suntem cât de fericiți este posibil. Familia noastră mulțumește tuturor pentru toată dragostea și binecuvântările pe care le-a primit”.

Kate Hudson și partenerul ei nu au postat o fotografie cu bebelușa, dar probabil momentul va fi la fel de special ca atunci când au anunțat sarcina, în luna aprilie a acestui an.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Actrița a dezvăluit faptul că este gravidă prin intermediul unui clip video postat pe Instagram: ”Ne-am străduit să ținem sarcina secretă cât de mult am putut, dar acum nu mai este posibil!”, a scris ea, la acea vreme.

Rani este al treilea copil al actriței Kate Hudson. Aceasta mai are doi băieți, Ryder (14 ani), cu fostul soț Chris Robinson, și Bingham (6 ani), cu fostul logodnic Matt Bellamy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Hudson și Fujikawa sunt implicați într-o relația romantică de mai bine de un an.

related posts

Modifică setările cookies