Kate Middleton transformata in papusa insarcinata? Uite cererile in materie de jucarii ale anului 2012


O papusa insarcinata care sa intruchipeze o personalitate care nici macar nu si-a confirmat sarcina – acesta este fenomenul in plina desfasurare din Marea Britanie. Despre ce persoana publica este vorba? Fanii ducesei de Cambridge fac din ce in ce [...]


O papusa insarcinata care sa intruchipeze o personalitate care nici macar nu si-a confirmat sarcina – acesta este fenomenul in plina desfasurare din Marea Britanie. Despre ce persoana publica este vorba?

Fanii ducesei de Cambridge fac din ce in ce mai multe cereri producatorilor de jucarii, de data aceasta ei dorindu-si ca sotia printului William sa fie intruchipata insarcinata.

Zvonurile conform carora Kate Midlleton ar astepta un bebelus au aparut inca din luna aprilie, inainte de nunta cu William, si au fost intarite de reactii ale ducesei din cadrul vizitei in Canada. Faptul ca noua membra a familiei regale a refuzat atunci sa manance unt de arahide i-a cam pus pe ganduri pe ziaristi, care nu au intarziat sa lanseze stiri conform carora ducesa ar astepta un copil.

Vestile i-au incantat pe admiratorii lui Kate, care au inceput sa faca cereri companiilor de jucarii, dorindu-si sa achizitioneze o papusa insarcinata.

Compania Aklu din Chelsea este cea care a mai transformat-o pe Kate in jucarie in urma cu putin timp si aceeasi companie afirma ca simpatizantii casei regale cer lansarea unei Kate insarcinate.

Cu toate ca numarul cererilor nu este deloc mic, Aklu considera ca jucariile gravide nu vor avea un succes rasunator pe piata, in 2002 o alta firma lansand o papusa gravida care nu a adus incasari considerabile. Midge era cea mai buna prietena a lui Barbie si se spunea despre ea ca este casatorita cu o alta papusa, Alan, si ca mai are un copil numit Ryan.

Wal-Mart, linia de magazine care comercializa jucaria a scos-o rapid de pe rafturi insa, deoarece parintii sustineau ca figurinele sunt foarte expresive si ca exactitatea cu care sunt facute le vor afecta pe fetitele lor. Midge avea o burtica magnetica in interiorul careia se afla un fat, pe care copilele il puteau atasa sau detasa dupa bunul plac.

Criticii au afirmat chiar ca astfel de jucarii nu fac decat sa le aduca fetitelor in prim plan probleme pentru care nu trebuie sa-si faca griji.

Ramane de vazut daca sugestia admiratorilor se va materializa intr-o jucarie concreta. Pana atunci insa, exista zvonuri conform carora nici Pippa Middleton nu va scapa de mana papusarilor.

Crezi ca papusa Kate Middleton insarcinata este o nebunie a admiratorilor englezi? I-ai cumpara fetitei tale o jucarie graviduta? Spune-ne mai multe in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies