Kevin Costner are de plătit o pensie alimentară uriașă către fosta soție, Christine Baumgartner


Christine Baumgartner zâmbește din nou, după o lună în care a fost la cuțite cu fostul soț, Kevin Costner. Vedeta de 49 de ani a obținut în instanță o pensie alimentară considerabilă.


Scandalul dintre Kevin Costner și fosta soție este pe cale să se stingă. Christine Baumgartner a obținut în instanță o sumă cu șase cifre, pe care actorul din Yellowstone trebuie să o achite lunar cu titlu de pensie alimentară.

E vorba de 129.755 de dolari, jumătate din suma pe care a solicitat-o ea, scrie Daily Mail.

Fostul fotomodel și designer de genți a fost surprinsă cu zâmbetul larg, la ieșirea din sala de judecată. Christine Baumgartner pare mulțumită de decizia instanței, după ce o vreme a fost în conflict cu actorul de 68 de ani.

 

Christine Baumgartner a depus actele de divorț la începutul lunii mai, după 18 ani de mariaj cu Kevin Costner. Cei doi au trei copii împreună, toți adolescenți, pentru care vor împărți custodia.

La jumătatea lunii iunie, actorul din Yellowstone s-a plâns la tribunal că soția lui nu vrea să părăsească domiciliul conjugal, conform înțelegerii din contractul prenupțial.

Ulterior, Costner a obținut în instanță evacuarea fostei soții din impresionanta vilă în care au locuit în timpul mariajului.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Kevin Costner are de plătit o pensie alimentară uriașă către fosta soție, Christine Baumgartner

related posts

Modifică setările cookies