Kevin Costner, părăsit de soție după 18 ani de căsnicie. De ce i-a cerut Christine Baumgartner divorțul


S-a terminat! Kevin Costner și Christine Baumgartner divorțează după 18 ani de mariaj, au anunțat reprezentanții legali ai actorului de 68 de ani. Actorul din „Yellowstone” a fost părăsit de soția lui mai tânără, care a acuzat neînțelegeri ireconciliabile. Ce se va întâmpla cu copiii lor.


Kevin Costner a aflat cu stupoare că Christine Baumgartner nu mai poate trăi alături de el. Fostul fotomodel de 49 de ani a depus actele de divorț, solicitând custodie comună pentru cei trei copii ai lor, toți adolescenți.

Cu mare tristețe s-au întâmplat circumstanțe în afara controlului său, care l-au determinat pe domnul Costner să participe la o acțiune de desfacere a căsătoriei”, a declarat reprezentantul său legal, conform TMZ, confirmând faptul că actorul nu și-a dorit divorțul.

Costner a semnat actele de divorț, fiind de acord cu termenii separării, notează publicația citată.

Kevin Costner și Christine Baumgartner s-au cunoscut în anul 2000 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, la ferma din Colorado a actorului. Au trei copii împreună: Cayden (15 ani), Hayes (14 ani) și Grace (12 ani).

Conform primelor informații, între cei doi a existat un contract prenupțial, pentru clarificarea împărțirii averii în caz de divorț. 

Kevin Costner, pe care îl puteți vedea pe VOYO în serialul Yellowstone, are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. Christine Baumgartner, care este designer vestimentar, are o avere de circa 8-10 milioane de dolari.

Câți copii are Kevin Costner 

Kevin Costner are 7 copii, rezultați din relațiile cu trei femei. În 1978, actorul s-a căsătorit cu colega lui de facultate Cindy Silva. În perioada 1984 – 1988 au făcut trei copii: două fete și un băiat. Au divorțat în 1994, după 16 ani de căsncie.

După divorțul de Cindy, Costner a avut o relație scurtă cu Bridget Rooney. În 1996 s-a născut fiul lor.

În septembrie 2004 s-a căsătorit cu Christine Baumgartner, cu care mai are trei copii. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Kevin Costner, părăsit de soție după 18 ani de căsnicie. De ce i-a cerut Christine Baumgartner divorțul

related posts

Modifică setările cookies