Kevin Costner s-a plâns în instanță că soția nu vrea să plece din casa lor, deși ea a depus actele de divorț


Probleme de familie pentru Kevin Costner. După ce soția i-a cerut divorțul, actorul de 68 de ani s-a plâns că Christine Baumgartner refuză să plece din căminul conjugal.


Situația stranie pentru Kevin Costner, actorul din serialul Yellowstone (VOYO). După un mariaj de 18 ani, starul de 68 de ani a aflat că soția nu-l mai vrea. Christine Baumgartner a depus actele de divorț, însă refuză să plece din casa lor, cum s-au înțeles.

Conform TMZ, actorul a depus o cerere la tribunal pentru a o constrânge pe Christine Baumgartner să-și facă bagajele și să plece, după ce aceasta a refuzat să respecte prevederile contractului prenupțial. Kevin Costner spune că i-a plătit deja soției sale 1,45 de milioane de dolari, pentru a o susține financiar în vederea cumpărării unei alte proprietăți, însă ea ar vrea mai mulți bani.

Kevin Costner, care are trei copii cu Christine Baumgartner (49 de ani), a susținut în documentele depuse la dosar că ar fi dispus să asigure noi resurse financiare pentru a o convinge pe soția lui să părăsească locuința.

Conform prevederilor contractului prenupțial semnat de cei doi, ea ar fi trebuit să părăsească domiciliul conjugal, în cazul unui divorț, în termen de 30 de zile de la depunerea actelor.

Kevin Costner are o avere estimată la 250 de milioane de dolari, bani obținuți în special din cariera sa de actor. În 1991, actorul a ridicat două premii Oscar pentru filmul Dansând cu lupii: unul pentru cea mai bună regie, celălalt pentru cel mai bun film.

Doar acest film i-a adus în conturi 50 de milioane de dolari. Un an mai târziu a dat lovitura cu Robin Hood, prinţul hoţilor, pentru care a încasat nu mai puțin de 40 de milioane de dolari. Încasările totale ale acestei producții au fost de peste 390 de milioane de dolari.

Pentru Yellowstone, serialul pe care îl puteți urmări pe VOYO, Kevin Costner a semnat un contract de 1,2 milioane de dolari pentru fiecare episod.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Kevin Costner s-a plâns în instanță că soția nu vrea să plece din casa lor, deși ea a depus actele de divorț

related posts

Modifică setările cookies