Kris Jenner a ajutat-o pe fiica sa, Kylie, să nască. Care a fost motivul


Fetița lui Kylie Jenner, Stormi, a venit pe lume cu ajutorul bunicii sale, fără asistența unui medic obstetrician.


Aparent, Kris Jenner, mama surorilor Kardashian, se pricepe la tot. Este mamă. Este manager. Iar acum, aparent, este și moașă pricepută.

Citește și: Bunicuta cu trup de adolescenta. Cat de sexy s-a imbracat Kris Jenner, mama fetelor Karadshian, la un eveniment monden

Într-un clip de promovare a unui nou episod din ”Keeping Up With the Kardashians”, Kris Jenner vorbește despre sarcina supersecretă (nu chiar atât de supersecretă, până la urmă) a fiicei sale, Kylie Jenner.

Așa cum toată lumea știe deja, Kylie a născut-o pe fetița sa, Stormi Webster, în ziua de 1 februarie a acestui an, refuzând să recunoască că este însărcinată pentru mai  bine de șase luni.

”Cum s-a descurcat în timpul travaliului?”, întreabă Kourtney, acesta fiind punctul de plecare a dezvălurii.

”S-a descurcat foarte, foarte bine”, a răspuns Kris. ”Spunea încontinuu: Nu simt nicio durere. Se vedea că are contracții puternice, iar ea spunea: Chiar nu simt nimic. Iar mie mi se părea foarte ciudat!”.

Apoi, Kris a continuat să vorbească despre momentul venirii pe lume a lui Stormi, fetița lui Kylie. Conform spuselor acesteia, chiar ea a moșit-o pe fiica ei, Kylie refuzând să aștepte un medic obstetrician.

”A fost foarte calmă. A fost de-a dreptul emoționant”, a spus Kris, înainte de a mărturisi: ”Eu am moșit copilul! L-am ajutat să se nască. L-am scos afară.”

Nu este pentru prima oară când o membră a familiei Kardashian naște fără ajutorul medicilor. În 2009, Kourtney a impresionat o mulțime de fani după ce l-a născut singură pe fiul ei, Mason Disick, momentul fiind surprins de camerele de luat vederi pentru emisiunea ”Keeping Up With the Kardashians”. 

Foto: Instagram

  • Kris Jenner a ajutat-o pe fiica sa, Kylie, să nască. Care a fost motivul

related posts

Modifică setările cookies