Larisa Udilă a devenit mămică și a postat primele imagini cu bebelușul: “Nu vreți să știți prin ce am trecut”


Larisa Udilă, una dintre cele mai cunoscute tinere influencer din România, a devenit mămică. Deși și-a dorit enorm, soția fotbalistului Alexandru Ogică nu a reușit să nască natural. 


“A venit Milan! Din păcate nu am reușit natural. Vă povestesc tot când mă liniștesc”, a scris Larisa la InstaStories. La scurt timp, influencerul a postat și o fotografie adorabilă cu băiețelul ei, care va purta numele de Milan. 

Bruneta i-a ținut la curent pe fanii de pe Instagram din momentul în care au început contracțiile și s-a internat în spital. Potrivit postărilor sale, Larisa a avut un travaliu lung și chinuitor, care s-a finalizat cu o cezariană. 

Larisa s-a internat miercuri dimineață la spital, în săptămâna 40 de sarcină. Ea le-a promis urmăritorilor că le va povesti în detaliu experiența din sala de naștere. Micuțul care a primit nota 10 la naștere cântărește 3,8 kilograme și are 51 de centimetri. 

Larisa Udilă și Alexandru  Ogică, nuntă de vis la Buftea

Larisa Udilă a devenit doamna Ogică la sfârșitul lunii iunie. Fericitul eveniment a avut loc într-o locație de vis din Buftea, chiar lângă lac.

Bruneta a anunțat că este însărcinată în luna februarie. Larisa, care are aproape jumătate de milion de urmăritori pe Instagram, și Alexandru Ogică formează un cuplu de șapte ani. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.5 Povestea Casei Timis

 

  • Larisa Udilă a devenit mămică și a postat primele imagini cu bebelușul: “Nu vreți să știți prin ce am trecut”

related posts

Modifică setările cookies