Laura Cosoi și soțul ei aniversează 9 ani de relație. Ce mesaj emoționant i-a scris vedeta


Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, aniversează nouă ani de relație, prilej cu care vedeta a postat câteva fotografii de cuplu, dar și un text superb pe blogul ei. 


Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de nouă ani și sunt soț și soție din 2015. Cei doi s-au căsătorit la Iași, orașul natal al actriței. Înainte să devină un cuplu, cei doi au fost foarte buni prieteni, mai ales că se cunoşteau de mici.

„Sunt copleșită de emoții și binecuvântată de bunul Dumnezeu! Îți mulțumesc, Doamne, pentru viața asta minunată!”, mărturisea Laura Cosoi în ziua în care a îmbrăcat rochia albă de mireasă. 

Anii au trecut, iar Laura este mai împlinită ca niciodată. Actrița are două fetițe minunate, pe nume: Rita și Vera. În ziua în care a aniversat nouă ani de relație, Laura a scris pe blog un text intitulat “9 ani fericiți”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

“Au trecut 9 ani de cand a început povestea noastră, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbări, 9 ani de vorbe, 9 ani de emoții, 9 ani de bagaje, 9 ani de băi în mare și urcări pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de paște, 9 ani de petreceri, 9 ani de îmbrățișări, 9 ani de șoapte, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de întâmplări care mai de care, 9 ani de ascultat muzică, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de intâlniri, 9 ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine cât și la greu. 9 ani de când a început visarea că va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut 9 ani și acum ne ținem visul în brațe! Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Fotografii: Instagram Laura Cosoi

  • Laura Cosoi și soțul ei aniversează 9 ani de relație. Ce mesaj emoționant i-a scris vedeta

related posts

Modifică setările cookies