Lili Sandu citește ziarul în costumul Evei, iar Silviu Țolu adoră treaba asta


Lili Sandu are încă destul timp pentru răsfăț personal, iar logodnicul ei, modelul Silviu Țolu, o încurajează să rămână o mămică relaxată. 


Lili Sandu a început diversificarea cu micuțul Thomas Jay, băiatul pe care îl are cu modelul Silviu Țolu (29 de ani), așa că are de dus ceva muncă de lămurire. Băiatul, care a împlinit 6 luni, este ceea ce în popor s-ar numi „un copil cuminte”, fiindcă nu-și trezește din somn părinții pe timp de noapte.

Actrița de 41 de ani spune că s-a acomodat cu rolul de mamă și că se gândește serios să mai facă măcar un copil. 

Chiar dacă am început acum, la 41 de ani, parcă nu m-aș opri acum. Aș mai vrea să trec o dată sau de două ori prin experiența sarcinii”, a dezvăluit actrița în emisiunea La Măruță.

Până să ajungă acolo, Lili Sandu profită din plin de momentele de „libertate” pentru a se răsfăța cum îi place mai mult: la o cafea matinală, cu ziarul în brațe. Hainele sunt opționale.

Silviu Țolu i-a transmis inimioare la această postare și n-a părut deranjat că logodnica lui s-a afișat în public așa cum o vede el în intimidate. 

Cine mai citește o carte dar un ziar? (sic!)”, s-a întrebat, pe bună dreptate, un admirator.  

Lili Sandu și Silviu Țolu au anunțat, în emisiunea Vorbește lumea din 14 februarie 2020, că vor avea un copil, după multe încercări de fertilizare in vitro. Actrița a devenit mamă, pe cale naturală, în august 2020. 

Fotografii: @lilisandu_official/PRO TV

Vezi și VIDEO: Olimpiada Mămicilor, episodul 3. Îngrijirea tenului în timpul sarcinii

  • Lili Sandu citește ziarul în costumul Evei, iar Silviu Țolu adoră treaba asta

related posts

Modifică setările cookies