Lili Sandu și-a arătat burtica de gravidă. „Ce ai tu în burtică? O fetiță frumoasă ca tine?”


După ce le-a dat vestea că a rămas însărcinată pe cale naturală, Lili Sandu le-a făcut fanilor ei încă o surpriză.


Fosta cântăreață și iubitul ei, modelul Silviu Țolu, vor deveni părinți în acest an. Lili Sandu a făcut marele anunț chiar de Ziua Îndrăgostiților, în direct, la Vorbește lumea

În vârstă de 40 de ani, Lili Sandu a dezvăluit că drumul până aici a fost lung și presărat cu multe vizite la medicul specialist în infertilitate.

„A venit ca o minune. A existat, într-adevăr o problemă, iar eu mă pregăteam să fac în februarie-martie o fertilizare in vitro, dar am rămas însărcinată pe cale naturală”, a spus Lili Sandu în emisiune.

Ea și-a arătat burtica de gravidă, pentru prima dată, în cadrul unei ședințe foto realizate de o fotografă din Berlin.

„Prima mea ședință foto cu acest mic miracol înăuntrul meu”, a scris Lili Sandu în dreptul unui filmuleț realizat în timpul sesiunii foto.

A fost repede asaltată de fani cu întrebări. „Ce ai tu în burtică? O fetiță frumoasă ca tine?”, a întrebat-o o admiratoare. „Surpriză”, a răspuns Lili Sandu.

Nici Silviu Țolu nu a ignorat postarea iubitei lui, comentând: „My babies (Copilașii mei – n.red.)”.

Lili Sandu este de 5 ani cu Silviu Țolu, un fotomodel cu 12 ani mai tânăr decât ea. Vedeta a mărturisit că va detalia, în perioada următoare, tot drumul parcurs împreună până la obținerea statutului de părinți.

Fotografii: @lilisandu_official

Vezi și VIDEO: Lili Sandu a anunțat că este însărcinată

  • Lili Sandu și-a arătat burtica de gravidă. „Ce ai tu în burtică? O fetiță frumoasă ca tine?”

related posts

Modifică setările cookies