„M-am ferit ani de zile să-mi arăt abdomenul”. Raluca Onuc, despre operațiile estetice pe care le-a făcut după nașterea celor 3 copii


Raluca Onuc a fost reporter la PRO TV, dar după ce a devenit mămică a decis să-și urmeze o altă pasiune și să-și deschidă propria afacere. Acum este instructor certificat de baby spa și masaj pentru bebeluși. După ce a adus pe lume 3 copii, tânăra din Oradea a povestit ce operații estetice și-a făcut pentru a scăpa de vergeturi și de pielea lăsată. 

Tag-uri:

„M-am ferit ani de zile să-mi arăt abdomenul”, mărturisește Raluca într-un video postat pe rețele sociale. Pentru că și-a dorit să revină la silueta de odinioară, tânăra mămică a trecut printr-o serie de operații estetice: abdominoplastie, mastopexie și implant mamar. Având în vedere că mai multe mămici se pot confrunta cu aceeași problemă, Raluca a decis să-și împărtășească povestea cu ele. Vezi video aici.

Raluca a povestit că nu a reușit prin sport să scape de urmele inestetice de pe abdomen, de aceea a recurs la chirurgia plastică.

„M-am ferit ani de zile să îmi arăt abdomenul. Costumele de baie erau întotdeauna întregi pentru a ascunde cât mai bine ce trebuia ascuns. Am încercat nenumărate tratamente. Am încercat nenumărate exerciții. Am încercat nenumărate creme. În final, privitul în oglindă tot nu devenea plăcut. Până când am decis că…indiferent de ce se întamplă, indiferent dacă îmi permit sau nu, indiferent dacă o să doară sau nu, trebuie să ies din corpul ăsta. Apoi, a început numărătoarea inversă. Și abia atunci, când am înțeles că mai e puțin, am început să mă văd frumoasă. Abia atunci am înțeles că ceea ce văd în oglindă e o luptătoare care a adus pe lume 3 copii sănătoși. Abia atunci, privitul în oglindă a început să vină cu zâmbete. De mândrie, de bucurie, de recunoștință. Acel abdomen distrus pe dinauntru și acea piele afectată au fost pur și simplu amprenta lor, amprenta copiilor mei. Nu o mai am azi! Cel puțin, nu acolo. Va rămâne mereu în inima mea, în mintea mea, în tot ceea ce însemn eu pe interior. Asta sunt eu, un om mic pe dinafară, dar cu un univers nesfârșit de recunoștință pe dinauntru. Iar amprentele mele…chiar dacă nu se mai văd acum…încă sunt acolo. Să îmi amintească în fiecare zi cât sunt de puternică. Mulțumesc, băieți!”, a scris Raluca Onuc pe pagina ei de socializare.

  • „M-am ferit ani de zile să-mi arăt abdomenul”. Raluca Onuc, despre operațiile estetice pe care le-a făcut după nașterea celor 3 copii

related posts

Modifică setările cookies