Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Cum s-au îmbrăcat cei doi la cununia civilă FOTO


Maria Constantin și Robert Stoica s-au cununat civil și religios marți, 25 iulie, după ce plănuiseră în detaliu această zi specială din viața lor. Ceremoniile au fost restrânse, cu participarea familiilor și prietenilor. 


O nuntă plănuită în detaliu și-a consumat azi primul capitol. Maria Constantin și Robert Stoica au spus „DA” la Starea Civilă și la biserică, urmând ca petrecerea de nuntă să aibă loc pe 4 august.

Interpreta de muzică populară a purtat o rochie albă, lungă, în timp ce partenerul ei a optat pentru un costum uni, de culoarea turcoazului. Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

Am o rochie albă, dar am zis să fie ceva mai simplu. Este foarte ușoară, ceea ce înseamnă un lucru foarte mare pentru o mireasă. Mai ales că am trecut prin treaba asta. O rochie foarte grea poate să fie destul de incomodă”, spunea recent la Vorbește lumea.

Maria Constantin, la a treia nuntă! Va mai cânta?

Maria Constantin a dat detalii despre petrecerea de nuntă, care va avea loc în Bolintin Vale, în aer liber.  Pentru rochia de mireasă, Maria a colaborat cu un designer vestimentar.

Pe 4 august e nunta, într-o vineri. Am ales o locație foarte frumoasă. Este locația lui Gabi Bădălău, la Bolintin Vale. Este în aer liber. Oricum este și restaurantul care arată senzațional și atunci avem și în cazul nu o să ne iasă cărțile și nu o să fie soarele ăla”, a spus interpreta în emisiunea de la PRO TV.

Pentru Maria Contantin este al treilea mariaj. Cântăreața a promis că nu va mai cânta la propria nuntă, ca să nu mai fie cu ghinion.

Deja, când treci prin două căsnicii eșuate, nu te mai gândești așa”, a confirmat interpreta de muzică populară.

Fotografii: @mariaconstantin.ro/PRO TV

Vezi și VIDEO: 

  • Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Cum s-au îmbrăcat cei doi la cununia civilă FOTO

related posts

Modifică setările cookies