Martin Scorsese lanseaza “Hugo”, primul sau film de familie in format 3D


Regizorul filmelor Raging Bull, Taxi Driver si GodFellas se pregateste sa lanseze primul film adresat intregii familii. Acesta nu ii va atrage doar pe iubitorii formatului 3D, ci pe toti cinefilii. Desi Hugo aminteste in unele momente de stilul unic [...]


Regizorul filmelor Raging Bull, Taxi Driver si GodFellas se pregateste sa lanseze primul film adresat intregii familii. Acesta nu ii va atrage doar pe iubitorii formatului 3D, ci pe toti cinefilii.

Desi Hugo aminteste in unele momente de stilul unic al regizorului Tim Burton (mai ales in ceea ce priveste pasiunea pentru masinariile vechi), este o pelicula in care amprenta maestrului Martin Scorsese este imprimata de-a lungul fiecarei scene.

Scris de John Logan si bazat pe un roman premiat al competitiei Carnegie, filmul spune povestea unui copil orfan care trece prin aventura vietii lui. Micutul lupta pentru supravietuire si locuieste intr-o gara franceza, loc in care a fost tarat de unchiul sau malefic, dupa moartea tatalui sau.

Gara este animata de prezenta unor personaje savuroase interpretate de actori celebri precum Sacha Baron Cohen, Emily Mortimer, Christopher Lee si Richard Griffiths.

Spre deosebire de alte filme care folosesc tehnicile 3D doar pentru a atrage castiguri materiale, Hugo a fost filmat astfel pentru ca aceasta perspectiva imbogatea intriga micului orfan si desfasurarea intregii actiuni.

Hugo va readuce pe marile ecrane magia care ii incanta pe cei mici si calitatea care ii cucereste pe cei mari. Nu ezita sa-l duci pe micut la acest film, care se va lansa pe marile ecrane din Romania in luna aprilie a anului viitor.

Intrati, alaturi de personajul principal al filmului, intr-o aventura extraordinara.

Impreuna cu el veti descoperi o inventie extraordinara si va veti imprieteni cu unele dintre cele mai savuroase personaje pe care le-ati vazut vreodata. Iata cum arata primele imagini ale celui mai recent film marca Martin Scorsese.

related posts

Modifică setările cookies