Meghan Markle vrea să nască acasă cel de-al doilea copil al ei cu Prințul Harry


Ducesa de Sussex a vrut să stea departe de spitale la prima naștere, însă s-a lovit de refuzul membrilor Casei Regale. Acum, Meghan Markle se gândește serios să aducă pe lume cel de-al doilea copil la reședința sa din California.


Meghan Markle și Prințul Harry vor avea o fetiță în această vară, dezvăluire făcută în cadrul interviului-eveniment de la începutul lunii martie. Fetița lor va fi primul copil cu sânge regal care se naște pe teritoriul SUA, dar poate deveni și primul bebeluș regal care vine pe lume acasă, nu la maternitate.

Ducesa de Sussex și-a dorit să nască la Frogmore Cottage, ajutată de moașe, și la prima sarcină, însă nu a putut convinge Familia Regală să fie de acord. Fiul ei, Archie, a venit pe lume la Spitalul privat Portland din Londra, la 6 mai 2019.

Acum, Meghan plănuiește să-și pună în aplicare planul inițial și să nască la reședința sa din California, o vilă de 14,5 milioane de dolari din Montecito, scrie Page Six.

Prințul Harry s-a declarat încântat de vestea că avea și o fetiță.

O fată, știi, ce mai poți cere? Acum avem familia noastră. Suntem 4 acum și mai avem 2 câini, iar asta este minunat”, a dezvăluit prințul în fața realizatoarei TV Oprah.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ce face Britney Spears la duș

  • Meghan Markle vrea să nască acasă cel de-al doilea copil al ei cu Prințul Harry

related posts

Modifică setările cookies