(P) De acum poti cumpara mobila si din mediul online


Avantajele internetului nu mai au nevoie de nici o prezentare. Tot mai multe dintre preocuparile sau necesitatile noastre ne sunt mai la indemana pe internet si tot mai multi ofertanti de servicii sau produse incearca sa ne iasa in intampinare [...]


Avantajele internetului nu mai au nevoie de nici o prezentare. Tot mai multe dintre preocuparile sau necesitatile noastre ne sunt mai la indemana pe internet si tot mai multi ofertanti de servicii sau produse incearca sa ne iasa in intampinare folosindu-se de acest apanaj al omului post-modern.

Cand vine vorba de amenajarea locuintelor, vreaumobila.ro este unul dintre pionieri, oferind de mai bine de 5 ani servicii accesibile online. Se pare ca elevul a crescut, si-a luat bacalaureatul si este gata pentru admitere.

Bibliografia pe care a pregatit-o este vasta si include mobila facuta la comanda, mobilier standard – canapele, birouri, scaune, masute de cafea, saltele, corpuri de iluminat -, produse electrocasnice si elemente si accesorii de design interior. Daca vreti sa faceti parte din comisia de evaluare  il puteti vizita pe www.vraumobila.ro  sau in showroom-ul din Bucuresti, str. Gladitei, nr. 42, bl. T6, parter, sector 4.

In ambele situatii un consultant va sta la dispozitie, ascultandu-va sugestiile, analizand si evaluand fiecare detaliu, demarand proiectul si avand grija sa fie dus la bun-sfarsit. Consultanta, proiectarea, transportul si montajul (daca este cazul) sunt gratuite si la fel este si solicitarea unei vizite la domiciliu. Iar cei de la vreumobila.ro ne asigura ca vor sa depaseasca, prin promptitudine, bariera sunetului…. si nu numai.

related posts

Modifică setările cookies