Mos Craciun vine la BabyBoom Show in Brasov


In perioada 16 – 18 decembrie, cu numai o saptamana inainte de Craciun, toti parintii si viitori parinti sunt asteptati la noua editie de iarna a celui mai mare targ pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici! La evenimentul [...]


In perioada 16 – 18 decembrie, cu numai o saptamana inainte de Craciun, toti parintii si viitori parinti sunt asteptati la noua editie de iarna a celui mai mare targ pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici!


La evenimentul organizat in premiera in centrul tarii sunt asteptati locuitorii din Brasov si din toate judetele vecine (Prahova, Arges, Sibiu, Dambovita, Harghita, Covasna, Mures), precum si cei aflati in vacanta in orasul de sub Tampa. Parintii si viitorii parinti sunt invitati sa se bucure de cele mai frumoase colectii de iarna, hainute si incaltaminte, si cele mai tari accesorii si obiecte de mobilier – toate aduse direct din fabrica lui Mos Craciun.

Asadar, in perioada 16 – 18 decembrie, Brasov-ul va deveni sediul central al lui Mos Craciun.

“Anul acesta organizam pentru prima data o editie a targului Baby Boom Show la Brasov, intr-o locatie moderna si de top la nivel national. Speram sa avem alaturi de noi cat mai multe companii expozante, astfel incat, sa oferim brasovenilor si nu numai un eveniment complet. Avem incredere ca atat specificul targului, cat si campania de promovare planificata, ne vor aduce un flux important de vizitatori, a declarat Daniela Tarsay, director general adjunct al companiei care se ocupa de organizare.

Baby Boom Show, editia de iarna, se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 2000 metri patrati, in cadrul celui mai modern business center din oras: Brasov Business Park. Locatia pune la dispozitie multiple avantaje atat expozantilor, cat si vizitatorilor.

Parintii vor putea vedea cele mai bune produse din tara sub acelasi acoperis, iar cei mici au posibilitatea sa-l intalneasca pe Mos Craciun!

Brasov-ul este unul dintre cele mai populate orase ale Romaniei. Cu un numar de locuitori de aproximativ 300.000 in municipiul de resedinta si un total de aproape 600.000 pe intreg judetul, locul reprezinta cadrul perfect pentru organizarea unui targ dedicat copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici, in sezonul de iarna. Orasul este in plina dezvoltare economica si se afla chiar in centrul tarii, oferind posibilitatea vizitarii si celor care locuiesc in judetele invecinate.

related posts

Modifică setările cookies