Naomi Campbell pune capăt speculațiilor pe seama fiicei sale: „Nu e adoptată, e copilul meu!”


Naomi Campbell a obosit să tot dea explicații în legătură cu fiica ei în vârstă de 9 luni. Modelul de 51 de ani, care a ținut sarcina și numele fetei secrete, spune că e dreptul ei să mențină privată această parte a vieții ei.


Modelul de 51 de ani a pozat pentru ediția britanică a revistei Vogue, unde a vorbit despre fiica ei în termeni categorici. Naomi Campbell a ținut să le închidă gura celor care o suspectează că a mințit în legătură cu sarcina.

Nu e adoptată, e copilul meu!”, spune Naomi în revistă, care va fi lansată la chioșcurile de presă la 22 februarie.

Pot să număr pe degetele unei singure mâini persoanele care știau că o voi naște. Ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-am putut-o imagina. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut”, a mai spus Naomi Campbell.

Modelul a pozat cu fiica ei în brațe pentru ediția de martie a revistei britanice.

 

Citește șiNaomi Campbell a pozat nud la 50 de ani și a stârnit admirația fanilor ei

Citește șiNaomi Campbell, la 49 de ani: „Nu sunt pregătită, încă, să am copii”

Naomi Campbell a anunțat în luna mai 2021, pe rețelele sociale, că a născut o fetiță, însă vestea a ridicat suspiciuni în legătură cu capacitatea ei de a duce o sarcină la 51 de ani. 

Cei mai mulți admiratori au fost siguri că modelul a apelat la o mamă-surogat, însă nu înțelegeau de ce Naomi ar ascunde acest lucru.

Naomi Campbell, care a început să-și încurajeze prietenele e aceeași vârstă cu ea să încerce să aibă copii, nu a dezvăluit nici cine este tatăl fetiței.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Naomi Campbell pune capăt speculațiilor pe seama fiicei sale: „Nu e adoptată, e copilul meu!”

related posts

Modifică setările cookies