Nicole Cherry și-a schimbat prioritățile de când e mamă. Cât timp petrece cu fiica ei, Anastasia


A devenit mamă la aproape 23 de ani, lucru pe care îl consideră o binecuvântare. Nicole Cherry a mărturisit că are alte priorități în viață de când o are pe Anastasia.


Nicole Cherry a născut primul ei copil în luna noiembrie a anului 2021. Azi, Anastasia are aproape doi ani, vârstă pe care cei mai mulți părinți o consideră cea mai grozavă perioadă. Cântăreața spune că a făcut schimbări în viața ei, fiindcă a pus-o pe micuța Anastasia în centrul preocupărilor sale.

Clar, prioritățile sunt altele acum, că avem un nou membru în familia noastră, Anastasia, cel mai important membru al familiei. Mă bucur foarte tare că o am de la vârsta de 23 de ani. Ziele trec total diferit și mă bucur mai mult de ele alături de ea. Sunt sigură că se va bucura foarte tare atunci când va crește și când vom experimenta foarte multe lucruri împreună”, ne-a spus Nicole Cherry.

Cu cine stă Anastasia când Nicole Cherry are concert

Nicole e căsătorită cu omul de afaceri Florin Popa, cu care împarte și timpul petrecut cu cea mică. Ziua i-o dedică aproape în totalitate fetei, iar serile, mai ales în weekend, sunt pentru concerte.

Amândoi încercăm să avem un program echilibrat, să stăm în mod egal cu ea. Asta cred că își dorește fiecare părinte”, a spus Nicole Cherry, care o lasă pe micuța Anastasia cu mama ei atunci când ea are concerte.

Nicole Cherry a dezvăluit că își mai dorește un copil, un băiat, „dar nu acum… mai așteptăm câțiva ani”.

Fotografii: Nicole Cherry Instagram

Vezi și VIDEO: 

  • Nicole Cherry și-a schimbat prioritățile de când e mamă. Cât timp petrece cu fiica ei, Anastasia

related posts

Modifică setările cookies