O fată de 13 ani și 7 luni a născut un băiețel în Buzău. Ce a urmat după?


O adolescentă în vârstă de numai 13 ani și 7 luni a devenit mamă după ce a venit la spital acuzând dureri lombare.

 "La U.P.U. Pediatrie a S.J.U. Buzau s-a prezentat o adolescenta in varsta de 14 ani, din municipiul Buzau, care prezenta dureri lombare intense si disurie. In urma investigatiilor efectuate, medicii au constatat ca aceasta este gravida si au hotarat sa o transefere la Maternitatea Buzau. Inainte de momentul transferului la Maternitate, adolescenta a dat nastere unui baietel. Ulterior, minora, impreuna cu nou nascutul, au fost transferati la Maternitate", a transmis purtatorul de cuvant al SJU Buzau, Adriana Bunila.

 

Nașterea s-a declanșat spontan chiar în timp ce minora se afla cu părinții în incinta secției. Medicii au asistat-o pe fată la naștere, iar ea a adus pe lume un băiețel sănătos. 

La scurt timp, mămica și bebelușul au fost urcați în salvare și transferați la Maternitatea Buzău, unde primesc îngrijiri de specialitate.

Identitatea adolescentei nu a fost dezvăluită, cum era și normal, dar întreaga situație a stârnit pe rețelele de socializare un val de discuții legate în special de educația sexuală în scoală. Se pare că timp de nouă luni fata a ascuns că era gravidă, dar medicii au realizat imediat situația. 

 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA 

FOTO: SHUTTERSTOCK

  • O fată de 13 ani și 7 luni a născut un băiețel în Buzău. Ce a urmat după?

related posts

Modifică setările cookies