O femeie abandonată la naștere își caută cu disperare salvatorul: „Vreau să știu cine e persoana care m-a găsit”


În urmă cu 36 de ani apărea în ziare după ce a fost descoperită aruncată într-un tomberon. Acum, americanca Amanda Jones a anunțat întreaga lume, pe Facebook, că are nevoie de ajutorul tuturor ca să găsească persoana care a salvat-o de la moarte.


Amanda Jones a fost abandonată imediat după naștere într-un tomberon de gunoi din fața unui mall din Atlanta. Se întâmpla în ianuarie 1983. Placenta, cordonul ombilical încă atașat și sângele care-i acoperea corpul erau dovada clară că nu avea mai mult de o oră de când venise pe lume. 

Strigătele ei disperate i-au alertat pe cei din jur și cineva a sunat la poliție, care a transportat-o la spital. La mai bine de 36 de ani de atunci, Amanda Jones vrea să-l găsească pe salvatorul ei. Femeia crede că această misiune este mai ușoară decât cea a găsirii părinților biologici.

 

„Niște prieteni mi-au plătit niște teste ADN și mereu spuneam că e o nebunie, că nu am cum să găsesc pe cineva făcând asta. Așa am găsit un văr de-ai mei, care a fost și el adoptat. M-am dus la el și nu știa că e adoptat, așa că am lăsat-o baltă. În ceea ce mă privește, nu sunt atât de interesată să-mi găsesc părinții naturali. Am găsit deja destul rude, care sunt foarte primitoare. Dar aș vrea să identific persoana care m-a găsit, care îmi poate da detalii despre acea dimineață”, a declarat Amanda Jones, conform audioboom.com.

Femeia, care a ajuns inițial într-un centru de copii abandonați, a fost adoptată ulterior de soții Kay și Wayne Jones din Palmetto, Georgia. În centrul de copii fetița de atunci a primit numele Crystal Alicia Fairchild, însă familia ei adoptivă a renumit-o Amanda Jo.

Femeia spune că nu ar deranja-o dacă mama ei naturală ar ieși în față și ar recunoaște-o după atâția ani.

Azi, Amanda e căsătorită și are trei copii.

Vezi și: Bătălia prințeselor Disney

  • O femeie abandonată la naștere își caută cu disperare salvatorul: „Vreau să știu cine e persoana care m-a găsit”

related posts

Modifică setările cookies