O mamă și-a retras fiica de 12 ani de la școală ca să o facă influencer. „TikTok necesită mult timp”


Kat Clark (37 de ani) este o mamă extrem de populară în Australia, cu milioane de admiratori pe rețelele sociale. Recent, femeia a dezvăluit că și-a retras fiica cea mică din sistemul de învățământ clasic pentru a o ajuta să-și construiască o carieră ca influencer.


Tot mai mulți tineri au „cartea de muncă” la Facebook, Instagram ori TikTok, după ce au înțeles că școala, cum o cunoaștem în mod tradițional, nu te mai pregătește pentru meseriile viitorului. O mamă de 37 de ani din Australia a decis că fiicei sale îi va fi mai bine în mediul online decât în banca de la școală și a retras-o din sistem.

Kat Clark, care este influencer full-time, spune că fiica ei cea mică, Deja, are mai multe șanse de reușită în acest domeniu decât ar putea visa în sistemul clasic de învățământ.

Școala tradițională a funcționat în ciclul primar, pentru că eu aveam un job într-o corporație. De când am îmbrățișat această nouă carieră, am parte de multe călătorii. Zbor des la Sydney”, a spus Kat Clark în podcastul Basically Besties. Femeia a ales această viață și pentru fiica ei cea mică, pe care o va ajuta să-și câștige banii din crearea de conținut online. Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Credem că este cel mai bine pentru ea, doar pentru că nu vrem ca ea să rateze aceste oportunități. TikTok necesită mult timp. Este ceea ce funcționează pentru familia noastră”, s-a confesat femeia, care a apelat la homeschooling (școală de acasă) pentru fata ei.

Fiica cea mare a lui Kat, Latisha, are 20 de ani. Ea a terminat școala în regim clasic și a urmat Dreptul. A renunțat după doar șase luni, pentru a se dedica creării unui podcast.

În ceea ce o privește pe Deja, dacă ar fi vrut să fie medic sau avocat – am fi încurajat-o să-și urmeze acele visuri. Dar în prezent, acestea nu sunt obiectivele ei. Suntem dispuși să lucrăm cu ea orice s-ar întâmpla”, a mai spus femeia.

Kat Clark are peste 5,2 milioane de admiratori pe TikTok și, în 2022, a câștigat premiul Creatorul de conținut al anului.

Fotografii: Getty Images/Instagram  • O mamă și-a retras fiica de 12 ani de la școală ca să o facă influencer. „TikTok necesită mult timp”

related posts

Modifică setările cookies