O mireasă și-a părăsit soțul în noaptea nunții, după un gest necugetat al acestuia. Merita mirele o a doua șansă?


O femeie s-a supărat tare la propria nuntă și a plecat val-vârtej chiar în timpul servirii tortului. Și-a amenințat bărbatul cu divorțul, după ce acesta a făcut un gest scandalos. 


Ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă seară din viața ei, însă s-a dovedit a fi un calvar. O femeie, care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea, a declarat în revista Slate că și-a lăsat soțul baltă la propria nuntă, după ce a acesta a dezamăgit-o grav.

„Când iubitul m-a cerut în căsătorie, în 2020, am decis să facem asta”, se destăinuie femeia. „Fiecare ne-am asumat aproximativ jumătate din responsabilitatea organizării nunții, dar cred că am fost destul de rezonabilă în privința compromisului atunci când el își dorea ceva cu adevărat. Singura mea regulă clară a fost ca la recepție să nu-mi frece fața cu tort”, a spus femeia, dezvăluind că partenerul ei s-a ținut de cuvânt. A făcut, însă, altceva și mai grav.

În schimb, m-a prins de ceafă și mi-a băgat capul în tort. Totul a fost planificat, din moment ce tortul a fost distrus și el avea o grămadă de prăjituri de rezervă”, a mai spus femeia, care și-a lăsat baltă soțul, familia și pe toți invitații și a plecat de la proria nuntă.

Mireasa mărturisește că incidentul s-a petrecut înainte de Crăciun și, la masa luată în sânul familiei, toți încercau să o înduplece să-l ierte pe bărbat și să uite episodul neplăcut.

Femeia nu a știut ce să facă. Deși era decisă să încheie formalităție după Sărbători, ea a avut momente de ezitare. Astfel, a scris la rubrica Dear Prudence a revistei Slate și iată ce răspuns a primit! 

Toată lumea este sigură că faci o greșeală, dar nu ei sunt cei care trebuie să se trezească în fiecare zi cu un bărbat al cărui comportament dăunează grav. Tu ești. Deci trebuie doar să te asculți pe tine însăți. Cred că ceea ce a făcut a fost un steag roșu despre nerespectarea ta și a dorințelor tale - ca să nu mai vorbim despre agresiunea fizică - dar chiar dacă nu a fost, faptul că nu ți-a plăcut este suficient. Reține mental care dintre cei dragi nu pare să prețuiască fericirea ta și continuă cu divorțul”.

Foto: Shutterstock

related posts

Modifică setările cookies