O nuntă ca în povești! Mirele și mireasa le-au dăruit invitaților ceasuri și lănțișoare din aur


O nuntă mai puțin obișnuită a avut loc în Filipine. Mirele și mireasa au decis să nu primească daruri la nunta lor din partea invitaților. Mai mult, aceștia s-au gândit să le facă o surpriză oamenilor prezenți la cel mai important eveniment din viața lor. 


Jermine Jacob și Edison Bondal din Filipine au avut o nuntă ca în povești. Imaginile de la nunta lor au devenit subiectul unei știri, devenind virale. Mirii s-au gândit să le ofere celor 100 de invitați daruri prețioase - ceasuri de la un brand renumit și lănțișoare din aur de 18 K. 

Cei doi nu au avut mereu o situație financiară bună. Provin din familii modeste și au muncit mult pentru reușitele din prezent. Potrivit publicației de știri e.vnexpress.net, cuplul deține un magazin online prin care vând articole semnate de designeri. De afacere se ocupă mai mult soția, care este antreprenor. Bărbatul lucrează ca tehnician aeronave la Emirates Airlines. 

„Acum 3 ani ne-am căsătorit civil în Consulatul din Dubai, în timpul pandemiei.  Compania pentru care lucram s-a închis și trăiam cu un singur salariu, al soțului meu. Nu am putut să ne organizăm atunci nunta, așa cum ne-am fi dorit,  cu invitați, rochie frumoasă, make-up artist, fotograf ... de atunci doar am sperat. Visul nostru a fost însoțit de multă sârguință, strategie și rugăciuni... Iată că a devenit realitate, dar nu ne așteptam ca nunta noastră să devină virală datorită cadourilor noastre, sincer suntem doar recunoscători oaspeților noștri pentru că ne-au dat timp și apoi să ne fie alături în această zi specială din viața noastră... Intenția noastra este doar să împărtășim binecuvântările pe care le-am primit în viață și să dăm daruri pentru a arăta apreciere”, a scris Jermine pe pagina de socializare. 

Cuplul i-a rugat pe invitați să nu le aducă niciun cadou.

 

Sursă foto: Facebook/ Jermine Jacob, Edison Bondal 

Vezi și: 

  • O nuntă ca în povești! Mirele și mireasa le-au dăruit invitaților ceasuri și lănțișoare din aur

related posts

Modifică setările cookies