O tânără de 23 de ani i-a cerut ajutor arhiepiscopului Sucevei ca să-și găsescă partener. Răspunsul lui IPS Calinic


Publicația online Suceava News are o rubrică prin intermediul căreia oamenii îi pot pune întrebări arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, iar acesta le răspunde cât mai cuprinzător.

Tag-uri: #Calinic #virgina

Recent, www.svnews.ro a publicat mesajul unei tinere de 23 de ani, care încă nu și-a găsit dragostea și are nevoie, în acest sens, de un sfat de la o față bisericească. 

„Înaltpreasfinția Voastră, aş dori să vă cer sfatul în legătură cu o problemă care mă frământă. Sunt o tânără de 23 de ani care îşi dorește să-și găsească partenerul rânduit de Dumnezeu pentru întemeierea unei căsnicii. 

Mărturisesc că niciodată nu am avut relaţii de nicio natură cu un băiat şi de multe ori simt povara singurătăţii… Probabil am greșit şi eu, întrucât sunt o fire destul de retrasă şi nu particip la evenimente sociale care să îmi înlesnească găsirea unui partener. Câteodată simt că timpul trece în defavoarea mea, dar nu ştiu ce ar trebui să fac pentru a găsi persoana potrivită. Cum mă sfătuiți să abordez această situaţie (un anume program de rugăciune sau alte sfaturi duhovniceşti). Vă mulţumesc!”.

Răspunsul nu s-a lăsat așteptat, conform www.svnews.ro

”23 ani? O vârstă care nu ar trebui să vă îngrijoreze în vreun fel. Dacă până la vârsta aceasta aţi reuşit să vă realizaţi profesional, fiţi încredinţată că vă veţi realiza şi pe plan sentimental, dacă mai şi socializaţi, după cum spuneţi. Important este ca atunci când faceţi pasul legat de întemeierea unei familii să nu aveţi ce vă reproşa. Iar dacă Dumnezeu are un alt plan cu dumneavoastră, atunci … Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă dea ce consideră El că este mai bine pentru dumneavoastră!”, i-a răspuns IPS Calinic.

Foto: Shutterstock

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies