O vedetă pe YouTube și mama a patru copii a murit brusc, la 2 zile după ce a postat un video


Mel Thompson, o vedetă pe YouTube, a murit la doar 35 de ani. Decesul a fost confirmat de soțul ei, Puffin Thompson, pe contul personal de Instagram. 


Deși nu a fost specificată cauza morții, unul dintre prietenii lui Thompson a comentat la nefericita postare și a dezvăluit că aceasta avea o mulțime de probleme de sănătate, inclusiv sindromul Ehlers-Danlos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel (@mel.thomp)

”Din nefericire, Mel a trecut în neființă ieri. Este foarte dificil să aleg doar 10 poze. Am pierdut o persoană minunată. Eu vreau doar să vă arăt ce zâmbet avea.

Este minunat să văd cât de iubită era”, a scris soțul ei, alături de care are patru copii. 

Postarea a strâns numeroase mesaje de condoleanțe din partea cunoscuților și admiratorilor, iar o prietenă pe nume Elizabeth Spencer a dezvăluit că Thompson avea ”o mulțime de probleme medicale”.

”Eu sunt cea care i-a spus că crede că are Ehlers-Danlos. A fost la medic și a fost diagnosticată. A vorbit despre asta pe canalul ei de youtube. Nu știu dacă asta a fost motivul. Sunt devastată”, a scris Spencer. 

Sindromul Ehlers-Danlos (EDS) reprezintă o tulburare genetică rară care implica un defect la nivelul țesutului conjunctiv.  Se poate manifesta printr-o piele hiperextensibilă, fragilitate cutanată, dar și rupturi la nivelul organelor interne și a vaselor.

Ultimul video al lui Mel Thompson pe canalul de YouTube, care are peste 170.000 de abonați, a fost postat vineri, cu doar două zile înainte ca aceasta să moară.

Foto: Instagram
 
 
Share în bucate cu Alex Petricean – Ardei umpluți cu mușchiuleț de pui și chimen
 
  • O vedetă pe YouTube și mama a patru copii a murit brusc, la 2 zile după ce a postat un video

related posts

Modifică setările cookies