(P) La plimbare cu copilul - cărucioarele de la Nichiduță, încântarea părinților


Grija că noului născut îi va lipsi confortul pe care îl merită dispare atunci când căruciorul ales este unul care se pliază pe criterii bine definite. 


Datorită unor magazine de profil precum Nichiduță, care oferă o diversitate de modele, decizia poate fi luată mai ușor de toți părinții. 

Pentru că înainte de orice contează siguranța și confortul bebelușului, căruciorul acestuia va fi ales prin raportare la standardele europene impuse, din cele testate și verificate înainte de a fi  puse spre vânzare. Nichiduță este un magazin online care a câștigat deja de mult timp aprecierea publicului, prin complexitatea produselor sale, dar mai ales prin echilibrul oferit între calitate și costuri. 

Chiar dacă cei mai mulți se orientează după acele modele de cărucioare standard, nu sunt lăsate pe loc secundar nici cele reversibile, de tip 3 în 1, 2 în 1, pliabile - de tip umbrelă sau carte, modelele sport, respectiv cele cu roți pivotante în dotare. Nu lipsesc opțiunile pentru părinții de gemeni sau tripleți și nici accesoriile diverse menite să ușureze misiunea de a fi părinte, în diverse contexte. 

Cu siguranță că în momentul în care pornesc căutarea căruciorului, cei mai mulți au deja stabilit un buget pe care își permit să îl investească. Filtrul de preț este în acest sens de real folos celor care nu doresc să piardă prea mult timp răsfoind foile virtuale ale catalogului online. 

Cărucioare de la Nichiduță - brand-uri producătoare celebre

Mulți dintre părinți sunt încântați vizavi de diverisitatea producătorilor ale căror cărucioare se regăsesc în magazin. „Ne-am gasit caruciorul pe nichiduta.ro, printr-o simplă căutare online dupa brand-ul dorit.” Urmărind deci ca modelul pe care îl achiziționează să fie fabricat de un nume de încredere, cei mai mulți ajung în acest mic univers al copiilor, unde găsesc și multe alte soluții privind creșterea armonioasă a nou născuților. Coccolle, joie, Jane, DHSBaby, COSATTO, Cangaroo și Graco sunt numai câteva dintre cele ce au cucerit atenția proaspeților părinți. 

Câțiva factori de care trebuie aceștia să țină cont, pe lângă preferințele personale, sunt sistemul de frânare al căruciorului, tipul roților, locul în care va fi depozitat (pentru a face alegerea unui model mai ușor dacă e cazul), accesoriile cu care vine în dotare - existând și posibilitatea de a le comanda separat. Toți acești parametri vor influența costul aferent modelului de interes.

Oricând sunt binevenite elemente suplimentare de tipul husei pentru vânt și ploaie, plasa anti-țânțari, gențile pentru mămici, umbreluțele speciale, jucăriile pentru cărucioare etc. 

Cărucioarele 3 în 1 sunt din rândul celor preferate de părinții care dețin și automobile, întrucât unitatea poate fi transformată în coșuleț auto, ideal pentru plimbări. 

Desigur că atenția va fi îndreptată și asupra părții estetice a căruciorului. Acesta poate fi exact după bunul plac al părinților, iar de asta s-a asigurat Nichiduță prin gama diversificată pe care a pregătit-o special. 

Mai multe informații cu privire la aceasta, dar și la alte produse de interes pentru părinți se regăsesc online, pe nichiduta.ro. 

related posts

Modifică setările cookies