(P) Top 5 tendințe cu privire la buchetele de mireasă pentru o nuntă în primăvară


Te pregătești de nuntă? Inovează atunci când îți alegi buchetul. Alege florile perfecte pentru a-ți scoate în evidență stilul și personalitatea. Lasă-te cucerită de culorile vii ale primăverii și de mireasma sa minunată.


Natura devine verde și, treptat, este pictată în culori splendide. Profită de această perioadă și alege flori de primăvară viu colorate pentru ca ziua nunții tale să aibă o nuanță aparte. 

Și nu-ți fă griji! Dacă nu știi cum să alegi florile de primăvară potrivite pentru nuntă, îți vom oferi cele mai bune sfaturi pentru a crea buchetul visurilor tale, încorporând ingredientele principale pentru efectul wow: creativitate, stil și culoare. 

Lista florilor de primăvară este nesfârșită și nu ai termina niciodată de citit, îți vom vorbi doar despre florile cele mai populare și ușor de obținut. Așadar, iată care sunt florile de primăvară pe care le poți folosi:

Hortensii,

Ranunculus,

Anthurium,

Orhidee, printre altele.

Hortensiile, unele dintre cele mai populare flori în această perioadă, sunt extrem de delicate și de frumoase, fiind folosite des la realizarea buchetelor pentru nuntă. De asemenea, și ranunculus este o floare des folosită în crearea buchetelor întrucât le dă o notă vintage. 

Pe de altă parte, anthuriumul este considerată una dintre cele mai rezistente flori, deoarece rezistă la diferite tipuri de temperatură. Și, fiindcă există de diferite culori, nu prea lipsește din buchetele din acest sezon. 

În cele din urmă, nu putem uita de orhidee, de multe ori protagonistă când vine vorba de buchete sau de aranjamentele florale de pus pe mese. Delicată, într-o multitudine de culori, face ca buchetul sau aranjamentele de pe mese să aibă un aspect deosebit. 

Și, acum că ai aflat care sunt florile de primăvară pe care le poți folosi atunci când îți organizezi nunta la care visezi de multă vreme, îți vom spune care sunt cele 5 tendințe ale anului 2022 în ceea ce privește buchetele de flori pentru mirese:  

Tendința 1: Combină flori de sezon în culori de bază precum verde, alb sau galben

Reține! Există o regulă universală privind combinarea culorilor, care spune că nu este bine să amestecăm mai mult de 3 culori. Cu toate acestea, când vine vorba de flori nu se poate respecta această regulă, deoarece intensitatea culorii florii depinde de starea ei de maturitate. De aceea, în acest sezon, poți îndrăzni să amesteci fără teamă, culorile luminoase cu cele pastelate, precum și o varietate de flori și odată cu asta texturile acestora.

În plus, poți da o pată de culoare buchetului dacă îl legi cu o panglică într-o nuanță vie. 

Tendința 2: Oferă buchetului tău natural o notă extra cool cu elemente suplimentare precum panglici, pietre etc.

Care este cea mai puternică tendință din acest an referitoare la  buchetele de mireasă pentru nunțile organizate primăvara? Buchetul este accesoriul perfect pentru mirese. Trebuie să îl alegi ținând cont de rochie, de celelalte accesorii dar să nu uiți că nici anul acesta, la fel ca în unii dintre anii anteriori, nu există reguli. Îți vom face câteva recomandări de stiluri de buchete în funcție de stilul rochiei de mireasă. Cu toate acestea, nu ezita să utilizezi nuanțele care îți plac cel mai mult.

În 2022 este la modă buchetul asimetric, adică cel care nu are început și nici sfârșit. Este un mănunchi de flori și frunze diferite care îi dau un aspect dezordonat chiar și atunci când fiecare floare este aleasă și aranjată în cele mai mici detalii. Acest tip de buchet este potrivit pentru rochii cu puține ornamente și cu linii simple. Nu este însă potrivit pentru rochiile cu volum.

Tendința 3: Nimic mai șic decât un buchet care se potrivește perfect cu forma rochiei tale

Îți vom vorbi despre un lucru tare drăguț. Despre 4 stiluri diferite de nuntă, astfel încât să îți dai seama de ce fel de flori ai nevoie pentru buchetul tău. 

Boem: Fără îndoială, un buchet simplu format din trandafiri, minitrandafiri și tuberoze cu o aromă dulce, în nuanțe de alb și verde, te va ajută să pui în evidență stilul boem la care visezi de multă vreme.

Eclectic: Pentru această nuntă foarte originală este nevoie de un buchet în același stil, așa că îți recomandăm să folosești suculente, protea, anthurium și cale sau crini.

Nuntă pe plajă: Plaja este decorul perfect pentru realizarea celor mai frumoase fotografii, de aceea îți recomandăm trandafiri în nuanțe de roz/corai, verdeață din abundență, precum și suculente care seamănă cu nuanța mării.

Clasic: Buchetul de trandafiri roșii este, fără îndoială, protagonist în majoritatea nunților clasice. Trandafirii roșii, de o eleganță aparte, nu se vor demoda niciodată. 

Tendința 4: Folosește multă verdeață

Alege frunze de eucalipt, mușețel, iedera, mirt sau magnolie. În 2022, cu ajutorul lor se pot crea buchete de mireasă cu totul aparte. 

Tendința 5: Îndrăznește să inovezi

Înlocuiește buchetul clasic cu un buchet în formă de cerc. O tendință care a apărut pentru a rămâne!

Acestea fiind zise, sperăm că tendințele dezvăluite mai sus te vor ajuta să-ți alegi buchetul de mireasă cel mai potrivit pentru tine. 

  • (P) Top 5 tendințe cu privire la buchetele de mireasă pentru o nuntă în primăvară

related posts

Modifică setările cookies