Pierce Brosnan și-a surprins soția, Keely Shaye Brosnan, cu 60 de trandafiri de ziua ei


Pierce Brosnan este la fel de îndrăgostit de Keely Shaye Brosnan ca în ziua în care a cunoscut-o. Actorul de 70 de ani i-a dăruit partenerei de viață un buchet impresionant de tradafiri, cu ocazia zilei ei de naștere.


Keely Shaye Brosnan a împlinit 60 de ani, iar soțul ei a surprins-o cu un buchet de 60 de tradafiri. Pierce Brosnan susține că este „fericit și binecuvântat” că o are alături pe „fata” lui „cu ochi căprui”, pe care a cunoscut-o în 1994, în Cabo San Lucas. În 2001, cei doi s-au căsătorit în Irlanda.

Șaizeci de trandafiri pentru fata mea cu ochi căprui, la 60 de ani. Veșnic fericit și binecuvântat am fost să stau acolo când te-ai plimbat, după colț, într-o dimineață devreme în Cabo San Lucas”, a scris actorul pe Instagram.

 

Keely Shaye și Pierce Brosnan formează unul dintre cele mai sudate cupluri. Ei au doi băieți - Dylan Thomas (26 de ani) și Paris Beckett (22 de ani). Actorul mai are trei copii din relația cu prima soție, actrița australiană Cassandra Harris care a fost răpusă de cancer în decembrie 1991.

Keely Shaye Brosnan este jurnalistă, scriitoare, prezentatoare TV, producătoare, regizoare și actriță.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Pierce Brosnan și-a surprins soția, Keely Shaye Brosnan, cu 60 de trandafiri de ziua ei

related posts

Modifică setările cookies