Raluca Zenga este o mamica fericita! Sotia lui Walter Zenga a nascut un baietel in Dubai


Walter Zenga si sotia sa sunt cei mai fericiti parinti! Cei doi au acasa o fetita pe nume Samira, iar in urma cu cateva zile Raluca a dat nastere unui baietel sanatos si frumos la un spital din Dubai. Raluca [...]


Walter Zenga si sotia sa sunt cei mai fericiti parinti! Cei doi au acasa o fetita pe nume Samira, iar in urma cu cateva zile Raluca a dat nastere unui baietel sanatos si frumos la un spital din Dubai.

Raluca Zenga este o mamica foarte mandra si fericita. Sotia tehnicianului Walter Zenga a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu baietelul ei Walter Jr.. Fotografiile au fost insotite de un mesaj in limba engleza.

Doua saptamani mai tarziu: sarbatorind nasterea mea naturala, fara medicamente, anestezie sau epiziotomie, fara medicamente si interventii, o nastere pe care o consider cea mai mare provocarea a vietii mele si care a dus la cea mai uimitoare victorie – baietelul meu dragut, sanatos si activ! Aici, la doar cateva ore dupa nastere – la The American Hospital – Dubai“, spune mandra mamica Raluca pe pagina sa personala de Facebook.

Povestea dintre Walter si Raluca a inceput in 2003. Pe atunci, el antrena FC National. Prietenii stiu insa ca Raluca il iubeste inca din anii ’90, cand el apara poarta nationalei Italiei. In 2009, la cinci ani de la casatoria civila si dupa sapte ani de relatie, cei doi s-au cununat religios intr-o bisericuta din Bran, dupa care si-au botezat fetita, pe Samira Valentina., nascutanpe 19 noiembrie 2009.

Vezi mai jos o galerie foto cu Raluca, Walter Zenga si cei doi copii.

related posts

Modifică setările cookies