Richard Gere va deveni tată la 70 de ani. Actorul așteaptă al doilea copil cu cea de-a treia soție


Richard Gere și soția lui de doar 36 de ani așteaptă un al doilea copil. Presa spaniolă relatează că Alejandra Silva este însărcinată, la doar 9 luni de la nașterea primului copil al cuplului.


Richard Gere are 70 de ani, însă anul viitor va fi tată pentru a treia oară, scrie revista spaniolă Hola! Soția actorului, modelul Alejandra Silva, este însărcinată din nou. În februarie 2019, ea a născut un băiețel, pe care l-a botezat Alexandrer.

Richard Gere și soția lui nu au confirmat încă vestea, însă cel mai probabil o vor face în stiul lor caracteristic. Anul trecut, când era însărcinată cu primul copil, Alejandra Silva s-a întâlnit cu Dalai Lama. Ea a postat pe contul de Instagram o fotografie în care lideul spiritual al Tiberului îi binecuvânta pântecul.

Alejandra, care este cu 34 de ani mai tânără decât Richard Gere, i-a devenit soție acestuia în aprilie 2018. Anterior, ea a fost căsătorită cu Govind Friedland, un magnat din industria extractivă cu care are un băiat de 6 ani.

Richard Gere a mai fost căsătorit cu Cindy Crawford (1991-1995) și cu actrița Carey Lowell (2002-2016). Ultima soție i-a dăruit un băiat, care azi are 19 ani.

Vezi toate pozele în GALERIA FOTO de mai jos!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Salma Hayek, profil de celebritate

  • Richard Gere va deveni tată la 70 de ani. Actorul așteaptă al doilea copil cu cea de-a treia soție

related posts

Modifică setările cookies