Robert de Niro o susține moral pe Tiffany Chen în creșterea fetiței lor de 5 luni „Ea face munca grea”


Robert de Niro a schimbat destule scutece la viața lui. Actorul de 80 de ani, care are 7 copii cu 4 femei, spune că actuala lui iubită, Tiffany Chen, se ocupă cel mai mult de creșterea fiicei lor, Gia Virginia.


Robert de Niro recunoaște că paternitatea are alte provocări la 80 de ani. „Nu devine mai ușor”, spune starul din seria Nașul într-un interviu amplu oferit jurnaliștilor ziarului The Guardian.

Întrebat dacă se implică activ în creșterea micuței Gia Virginia, Robert de Niro a recunoscut că tot greul cade pe umerii partenerei sale de 45 de ani. „Nu fac munca grea. Sunt acolo. O susține pe iubita mea. Dar ea face treaba. Și avem ajutor, ceea ce este foarte important”, a spus actorul.

De Niro a mărturisit că îi place să fie tată de bebeluș, fiindcă e o senzație plăcută, deși foarte diferită. „Nu vorbesc cu copiii mei adulți cum vorbesc cu bebelușul meu sau cu fiica mea de 11 ani, deși ea este destul de isteață”, a adăugat starul din Raging Bull.

Tiffany Chen este instructoare de yoga și arte marțiale și este într-o relație cu Robert de Niro din 2021. După ce a născut, iubita actorului a suferit o serie de complicații postnatale. 

Robert de Niro mai are șase copii din mariajele anterioare: Drena, în vârstă de 52 de ani, Raphael, în vârstă de 46 de ani, gemenii Aaron și Julian, în vârstă de 27 de ani, Elliot, în vârstă de 25 de ani, și Helen, în vârstă de 11 ani.

Fotografii: Getty Images

  • Robert de Niro o susține moral pe Tiffany Chen în creșterea fetiței lor de 5 luni „Ea face munca grea”

related posts

Modifică setările cookies