S-a îndrăgostit de o filipineză și a renunțat la viața de oraș. Cum i s-a schimbat viața unui cameraman când s-a mutat în junglă


Dima a fost cameraman la o televiziune, dar a renunțat la jobul lui pentru că s-a săturat să lucreze la patron. S-a gândit că poate să muncească pentru el, din orice colț al lumii, bucurându-se în același timp de călătorii. A devenit freelancer și s-a mutat în Filipine. Viața i s-a schimbat cu adevărat când a cunoscut-o pe Navi, o frumoasă filipineză, de care s-a îndrăgostit.


Bărbatul povestește că întâlnirea cu Navi i-a schimbat percepția asupra vieții. În 2019, Dima și-a dat demisia și a plecat în Filipine cu gândul de a poza și filma peisaje frumoase, câștigând apoi bani din vânzarea materialelor. A fost pentru prima dată când a vizitat o țară străină și s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Când a făcut cunoștință cu Navi, a știut că vrea să-și facă o familie și să rămână în Filipine.

Navi l-a învățat să se bucure de viață, să exploreze, să facă scufundări. Pentru tânărul de la oraș, care nu văzuse până atunci o țară exotică, totul părea fascinant.

Dima, care este cetățean rus, a decis să-și construiască o casă în jungla filipineză. Visul lui a prins contur după nașterea fiului Yurchik. Peste câteva luni familia se va muta în casă nouă. Când lucra în Moscova, simțea că era închis într-o colivie, iar acum este o pasăre liberă, povestește el pe pagina de socializare. Nu-l sperie deloc viața în pădure. Cameramanul este convins că viața agitată de oraș este mult mai periculoasă pentru oameni.

Vezi cum arată fiul lui în galeria foto de mai jos.

  • S-a îndrăgostit de o filipineză și a renunțat la viața de oraș. Cum i s-a schimbat viața unui cameraman când s-a mutat în junglă

related posts

Modifică setările cookies