Platforma MOM 3.0, fondată de Alina Ceușan, Oana Cojoc și Angela Cazan, reunește o comunitate formată din femei active, inspiraționale, mămici implicate și pasionate de meseria lor. Primul evenimentul are loc în București, urmând ca în toamnă, orașul Cluj Napoca să găzduiască ediția a doua.  

Am lansat această platformă din dorința de a ne încuraja și susține reciproc, noi între noi, femeile. Este important să fim solidare, să împărtășim experiența și cunoștințele pe care le avem, să ne sprijinim reciproc în călătoria noastră. Ne propunem să devenim o comunitate puternică pentru femeile care îşi doresc să se dezvolte, să înfrunte provocări și să își valorifice talentul și aspirațiile”, a declarat Alina Ceușan, co-fondator MOM 3.0.

Toate femeile care vor să investească în starea lor de bine și să își urmeze pasiunile își dau întâlnire în data de 5 iunie, de la ora 17.30, la Tuya, în cadrul evenimentului organizat de MOM 3.0 cu tema: Tu Alegi Ce Vrei Să Faci. 

Alina Ceușan, Andreea Cojoc, Angela Cazan , împreună cu invitata specială Adela Popescu își vor împărtăși experiența de mămici și lecțiile utile învățate de când rolul lor s-a schimbat.

Ultimele locuri la evenimentul MOM 3.0 pot fi rezervate online.