S-au grabit sa aiba copii. Ele sunt cele mai sexy mame tinere din Romania


Sunt tinere, frumoase si, desi nu este deloc usor, reusesc cu brio sa indeplineasca rolurile de parinte si femeie de cariera. Iata care sunt cele mai sexy mamici tinere din Romania. Andra Ziua de 16 martie 2011 este, cu siguranta, [...]


Sunt tinere, frumoase si, desi nu este deloc usor, reusesc cu brio sa indeplineasca rolurile de parinte si femeie de cariera. Iata care sunt cele mai sexy mamici tinere din Romania.

Andra

Ziua de 16 martie 2011 este, cu siguranta, una dintre cele mai fericite pentru Andra si Catalin Maruta. Cei doi au devenit parinti atunci, cand s-a nascut David, primul lor bebelus. Cantareata avea 25 de ani cand l-a adus pe lume nazdravan.

Monica Gabor 

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a adus-o pe lume pe micuta Irina cand avea numai 19 ani. Copila s-a nascut pe 18 ianuarie 2007 si a aparut la TV la scurt timp, in cadrul reality show-ului care o avea protagonista pe mama sa.

Antonia 

Antonia a nascut-o prin cezariana, in Italia, pe Maya Rosaria, unde a fost sustinuta tot timpul de catre familia lui Vincenzo si mama ei. Micuta ei a venit pe lume pe 28 august 2010, cand vedeta avea 21 de ani.

Alexandra Dinu

Fosta sotie a lui Adrian Mutu l-a nascut pe Mario, primul ei copil si al fotbalistului pe cand avea 22 de ani. Dupa divortul de atacantul echipei nationale ea a decis sa nu mai faca alti copii si a fost destul de discreta in ceea ce priveste viata ei privata.

Oana Petre (ex Activ) 

Frumoasa solista a trupei Activ a nascut-o pe Eva, fiica sa si a fotbalistului Ovidiu Petre pe 29 octombrie 2008, cand avea 25 de ani.

related posts

Modifică setările cookies