Salma Hayek a dezvăluit ce cadouri le va cumpăra copiilor de Crăciun


Când banii nu sunt o problemă în familia ta, de ce ar fi cadourile de Crăciun o mare bătaie de cap? Salma Hayek (56 de ani) a dezvăluit că cei patru copii pe care-i crește cu soțul miliardar François-Henri Pinault nu sunt deloc pretențioși. Deci, o grijă mai puțin.


Împreună au o avere de 7,2 miliarde de dolari, însă cei mai mulți bani provin din afacerile mogulului din industria produselor de lux. Salma Hayek și soțul ei, François-Henri Pinault, nu-și răsfață cei patru copii pe care-i cresc.

Copiii mei sunt umili. Nu știu cum am făcut-o, dar cred că ceea ce a fost grozav este că au o sumedenie de lucruri”, a spus actrița pentru Page Six.

Hayek și Pinault au împreună o fată de 15 ani, însă au grijă și de ceilalți trei copii ai mogulului din relațiile anterioare. Actrița mexicană a dezvăluit ce cadouri vor primi aceștia de Crăciun.

De Crăciun, îmi place să deschidă milioane de cadouri, dar unele dintre ele sunt foarte mici și semnificative, altele sunt foarte prostuțe și jucăușe și apoi primesc unul sau două chiar drăguțe”, a mărturisit Salma Hayek.

Actrița cu origini mexicane are o avere personală de 200 de milioane de dolari. Cea mai mare parte a câștigurilor a venit din actorie, însă starleta și-a completat veniturile cu vânzarea de produse cosmetice odată cu lansarea propriului brand.

Soțul ei, François-Henri Pinault, este fondatorul brandului de lux Kering, care deține Balenciaga, Gucci, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen, Brioni, Bottega Veneta și multe altele.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Salma Hayek a dezvăluit ce cadouri le va cumpăra copiilor de Crăciun

related posts

Modifică setările cookies