Salma Hayek, apariție rară alături de fiica ei! Valentina are 14 ani și seamănă leit cu actrița


Salma Hayek este una dintre actrițele care își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor. Vedeta este căsătorită cu afaceristul Francois-Henri Pinault din 2009. Actrița și miliardarul francez au o fiică împreună, pe nume Valentina Paloma. 


Recent, actrița de 55 de ani a participat la premiera filmului „Eternals”, care a avut loc la Dolby Theatre din Hollywood. Salma Hayek a pășit pe covorul roșu de mână cu fiica Valentina și toate privirile au fost ațintite asupra lor.

Valentina Paloma Pinault a împlinit 14 ani în septembrie și s-a transformat într-o adolescentă superbă. Cu o mamă ca Salma Hayek, nici nu se putea altfel. 

Actrița a purtat o rochie neagră, mulată pe corp, cu un decolteu amețitor, în timp ce Valentina a optat pentru o rochie mini, cu imprimeu polka dots. Adolescenta a zâmbit în permanență și a părut să se simtă în largul ei în fața aparatului de fotografiat. 

Valentina este singura fiica a Salmei Hayek. Soțul actriței mai are patru copii. Valentina a împlinit 14 ani în 21 septembrie, prilej cu care mama ei i-a dedicat un mesaj emoționant pe Instagram. 

“Fetița mea prețioasă, ești totul pentru mine! Binecuvântată fie ziua în care ai apărut în viața mea! La mulți ani, Valentina! Îți mulțumesc că ești TU!”, a scris actrița pe Instagram.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Share în bucate Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

 

  • Salma Hayek, apariție rară alături de fiica ei! Valentina are 14 ani și seamănă leit cu actrița

related posts

Modifică setările cookies