Secretul lui Michelle Obama. Cum au venit pe lume cele două fiice ale fostei prime doamne


Michelle și Barack Obama formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din America. Cei doi au însă un secret pe care nu l-au divulgat niciodată. Până acum.


Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii și fosta primă doamnă au împreună două fete: Malia Ann, în vârstă de 20 de ani, și Natasha, în vârstă de 17 ani. Michelle Obama a vorbit de curând despre cel mai bine păstrat secret al vieții sale private, și anume că a avut mari probleme în a concepe un copil pe cale naturală. Fosta primă doamnă a mărturisit că fiicele ei au venit pe lume prin fertilizare in vitro, după mai mulți ani de încercări ratate de a concepe urmași.

Acum 20 de ani, Michelle Obama a suferit un avort spontan, eveniment care a zguduit-o din temelii și a făcut-o să intre în panică. „M-am simțit pierdută și singură și aveam senzația că am eșuat”, a mărturisit Michelle în emisiunea Good Morning America a jurnalistei Robin Roberts. 

La vremea respectivă, Michelle (54 de ani) și Barack Obama (57 de ani) încercau din răspunteri să conceapă un copil. Eșecurile înregistrate au făcut-o pe Michelle să intre în panică și să creadă că vârsta nu-i va mai permite asta niciodată. În final, cei doi au decis să apeleze la fertilizare in vitro. În acest fel au venit pe lume cele două fete ale lor, Malia Ann și Natasha.

Michelle Obama le-a sfătuit pe femeile care trec prin experiențe similare să nu se lase afectate în caz de avort spontan. „Cred că este important să vorbești cu mamele tinere despre faptul că sarcinile pierdute se întâmplă, iar ceasul biologic este real, deoarece producția de ovule este limitată. Mi-am dat seama că aveam 34 de ani și că trebuia să fac fertilizare in vitro”, a povestit Michelle Obama, conform revistei People.

Fiica cea mare a cuplului Obama este unul dintre cei mai populari copii din SUA. Malia Ann Obama și-a însoțit tatăl la nenumărate evenimente publice pe vremea când se afla la cârma țării. În prezent e studentă a Universității Harvard, unde a fost acceptată după ce a făcut un an de pauză la finalul cursurilor liceale.

Acceptarea ei la prestigioasa universitate a iscat o polemică în Statele Unite, Malia fiind acuzată că a fost favorizată deoarece este fiica fostului președinte al Americii. După intrarea la facultate, Malia Obama s-a implicat în foarte multe proiecte caritabile. Alături de mama ei, Malia a călătorit în state în curs de dezvoltare, unde a derulat campanii umanitare pentru persoanele din zonele defavorizate. Malia mai are o soră, Natasha (Sasha), în vârstă de 17 ani.  

  • Secretul lui Michelle Obama. Cum au venit pe lume cele două fiice ale fostei prime doamne

related posts

Modifică setările cookies