Din septembrie, când a devenit mămică, Sensy reușește să îmbine cu succes pasiunea ei pentru lifestyle, fashion și food cu sarcinile de proaspătă mămică și îngrijirea celui mic.


E o etapă dificilă, încă ne adaptăm statutului de părinți. Tocmai pentru că zilnic facem slalom printre angajamentele mele și ale soțului și momentele prețioase petrecute cu Aaron, am decis să lăsăm organizarea pe seama specialiștior. Am ales Jubile tocmai pentru că știam că suntem pe mâini bune. Au locații superbe și sunt adevărați profesioniști, atenți la cele mai mici detalii” , spune Sensy.


Botezul va avea loc în luna ianuarie și, pentru că toți invitații sunt tineri și cu poftă de distracție, Sensy vrea să-i suprindă cu cele mai spectaculoase pachete de petrecere. Pe lângă meniul special ales la degustare din care nu puteau lipsi preparate bazate pe fructe de mare și apreciatul tomahawk, influencerul a optat și pentru un cheese bar, un sushi bar, dar și un bar de shoturi perfect pentru o petrecere care va dura până în zori.