Sotia lui Pepe, o gravida frumoasa foc. Imagini din prima lor vacanta in familie, petrecuta in Turcia – VIDEO


Raluca si Pepe sunt casatoriti din aprilie 2012 si formeaza o familie extrem de frumoasa. Cei doi s-a intors din vacanta de o saptamana din Turcia mult mai bronzati si mai relaxati. “Am avut cea mai tare vacanta in Turcia. [...]


Raluca si Pepe sunt casatoriti din aprilie 2012 si formeaza o familie extrem de frumoasa. Cei doi s-a intors din vacanta de o saptamana din Turcia mult mai bronzati si mai relaxati.

Am avut cea mai tare vacanta in Turcia. A fost altfel de vacantele pe care le-am avut pana acum, cand faceam numai shoping si cluburi. Am avut program in fiecare zi cu Raluca – scufundari, iahturi, masaj, bai turcesti, shopping, inot, am fost si-n cluburi” i-a povestit Pepe lui Maruta.

Referitor la zvonurile din presa, cum ca Pepe iese de multe ori in discoteci singur, fara Raluca, acesta a tinut sa precizeze ca a fost chiar si ieri seara in club singur, cu baietii: “Lumea poate sa zica ce vrea. Raluca iese cu mine atunci cand vrea, cand se simte bine. Nici nu s-ar simti bine sa iasa cu inca 5 baieti, fara nicio alta fata in gasca“.

Cantaretul asteapta sosirea pe lume a primului sau copil, o fetita, la inceputul lui august. Nu stie daca va fi pe 5, 10 sau 15 august: “Mi-e si teama sa-mi mai programez cantari in perioada aia”, a spus Pepe, care acum isi cauta o casa, unde sa locuiasca impreuna cu familia lui.

Vezi imagini exclusive din vacanta lui Pepe:

related posts

Modifică setările cookies