“Suna-ma” si “Iubesc baietii in uniforma”. Uite ce mesaje indecente sunt inscriptionate pe chilotii pentru copii


Lantul de magazine australian Kmart a creat o linie de lenjerie intima pentru copii, ale carei mesaje le-au scandalizat pe mamici. “Suna-ma”, “Trimite-mi un e-mail” si “Iubesc baietii bogati” sunt doar o parte dintre inscriptiile pe care le puteau achizitiona [...]


Lantul de magazine australian Kmart a creat o linie de lenjerie intima pentru copii, ale carei mesaje le-au scandalizat pe mamici.

“Suna-ma”, “Trimite-mi un e-mail” si “Iubesc baietii bogati” sunt doar o parte dintre inscriptiile pe care le puteau achizitiona junioarele din Australia.

Citeste si: Scandalos: Model pentru lenjerie intima sexy la 4 ani! Ti-ai lasa copilul sa pozeze asa? VIDEO

Pentru a se apara de criticile acide ale parintilor, reprezentantii companiei au declarat ca linia era dedicata si doamnelor, nu doar fetitelor. Cu toate acestea, articolele de lenjerie intima erau pozitionate in zona dedicata copiilor si faceau parte din colectia Girl Xpress, a carui public tinta sunt micutele.

Datorita atentionarilor pe care ni le-au adus parintii, am decis sa scoatem din magazine articolele de lenjerie intima pentru copii“, a afirma purtatoarea de cuvant al companiei.

Ea a adaugat ca intreaga colectie de chiloti se adresa unui public mai larg, fara a specifica insa care este intervalul de varsta.

Citeste si: Costume de baie in doua piese pentru fetite. I-ai cumpara micutei tale asa ceva?

In urma unei campanii dure in mediul online, Jezebel si Huffingtonpost relateaza ca linia de magazine a retras de pe rafturi chilotii cu mesaje nepotrivite.

Ce parere ai despre mesajele nepotrivite de pe chiloteii pentru copii? Ce reactie ai avea daca pe articolele de lenjerie intima ale fetitei tale ai gasi insriptii de tipul “Imi plac baietii in uniforma” si “Iubesc banii”?

related posts

Modifică setările cookies