„Sunt adorabili!” Povestea tripleților identici care au cucerit Instagramul. Serialul celebru în care au apărut


Otis, Rocco și Prince s-au născut pe 18 mai 2020. În curând, micuții vor împlini 4 ani și deja au o popularitate foarte mare pe rețelele sociale. Pozele cu ei adună zeci de mii de like-uri. Părinții lor se mândresc cu apariția copiilor în serialul Bridgerton, pe când aveau doar câteva luni. 

Tag-uri:

Mama tripleților, Summer Preston, avea 42 de ani când i-a adus pe lume, în urma unei proceduri de fertilizare în vitro. Băieții mai au acasă o soră, pe nume Violet, în vârstă de 10 ani.

Povestea lui Summer este una cu final fericit, după ce medicii au avertizat-o că sarcina cu tripleți este una cu risc. Aceștia i-au propus să păstreze doar doi copii, pentru a evita complicațiile.

Medicii au diagnosticat-o pe Summer cu TTTS ( sindromul de transfuzie între gemeni – o afecțiune rară), potrivit mirror.co.uk. Cu toate acestea, femeia și soțul ei au decis să păstreze toți copii și, în mod miraculos, s-au născut sănătoși.

Summer povestește: „Când primul copil, Otis, a venit pe lume, părea să știe că sosirea lui era mult așteptată. Avea brațele ridicate și parcă spunea: „Am ajuns, am reușit”.

Femeia și-a dorit întotdeauna o familie mare. Așa că a fost aproape de disperare când toate încercările de a avea primul ei copil s-au dovedit a fi inutile. Totuși, a existat întotdeauna o speranță. Și, după un avort spontan, două sarcini extrauterine și șapte încercări eșuate de FIV, ea a născut-o în sfârșit pe fiica ei Violet, care are acum 10 ani.

Summer își dorea mai mulți copii, așa că ea și partenerul ei Davidson Shillingford, în vârstă acum de 55 de ani, au pornit într-o altă călătorie sfâșietoare a părinților. Abia după alte patru runde obositoare de FIV, speranțele lor s-au realizat și Summer a reușit să aducă pe lume tripleții.

După ce mama lor a deschis contul de Instagram identical_triplet_mama, numărul de urmăritori a crescut considerabil. Pozele cu ei aduna zeci de mii de aprecieri. Micuții au fost remarcați de echipa de filmare a serialului Bridgerton. Așa au ajuns să apară în câteva scene. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

  • „Sunt adorabili!” Povestea tripleților identici care au cucerit Instagramul. Serialul celebru în care au apărut

related posts

Modifică setările cookies