Surorile Ecclestone, mame ieșite din comun: una crește singură trei copii, alta își alăptează fiica de patru ani


Au împreună o avere de 800 de milioane de dolari, dar când vine vorba de creșterea copiilor lor sunt niște mame de miliarde. Petra și Tamara Ecclestone își învață odraslele că iubirea e mai importantă decât banii.


Fiicele fostului boss al Formulei 1, Bernie Ecclestone, au aflat ce contează în viață. Cele două surori se bucură de fiecare moment petrecut alături de copiii lor. Una crește singură trei copii, iar cealaltă nu se mai oprește din alăptat. Cine sunt Tamara și Petra Ecclestone și cum au grijă de copiii lor.

Tamara Ecclestone Rutland (34 de ani) este fotomodel și vedetă TV. Fiica cea mare a fostului director executiv al Formula One Group e căsătorită cu britanicul Jay Rutland încă din iunie 2013. În martie 2014, Tamara a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță botezată Sofia, dar pe care amândoi o alintă Fifi. Tamara se declară o susținătoare înflăcărată a alăptării, iar asta se vede mai ales prin faptul că încă își hrănește fiica la sân, deși aceasta a trecut de vârsta de patru ani.

Nu mă așteptam să alăptez atât de mult timp și nu mi-am imaginat niciodată că voi face asta vreme de patru ani. Dar a fost cea mai plăcută experiență prin care am trecut. Sunt cumva luată în balon la noi în familie, dar știu că de fapt nu sunt chiar așa de răutăcioși. Mă susțin în proporție de 100%”, a declarat Tamara Ecclestone pentru revista Grazia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

https://vimeo.com/207673683 some behind the scenes to my favourite shoot @ivetteivens

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

Citește și: Modelul care și-a alăptat fetița la sân pe catwalk, sfat pentru românce: „Fiți încrezătoare în alegerile voastre ca mame”

Tamara a mărturisit că statutul de mamă a schimbat-o radical și a ajutat-o să se descopere pe sine.

„Cred că maternitatea mi-a arătat cine sunt de fapt. Este incredibil cum prioritățile mele s-au schimbat. Înainte eram Tamara, iar acum sunt mama lui Fifi. Știu o mulțime de oameni care acum ar putea răstălmăci asta spunând Și-a pierdut identitatea, dar pentru mine e, de fapt, un lucru pozitiv, pentru că a fost alegerea mea. Nu simt că aș fi pierdut ceva”, a mai spus Tamara pentru sursa citată.

Petra Ecclestone (29 de ani) este model și designer vestimentar. În ciuda vârstei sale fragede, fiica cea mica a lui Bernie Ecclestone are la activ un divorț răsunător și trei copii cu fostul partener de viață. Petra s-a căsătorit în august 2011 cu omul de afaceri James Stunt. Cei doi au împreună o fată de cinci ani – Lavinia – și doi băieți gemeni, în vârstă de trei ani – James Robert Frederick și Andrew Kulbir. În 2017 au divorțat cu scandal, însă au ajuns la o înțelegere referitoare la împărțirea averii de peste 6 miliarde de dolari.

Tamara și Jay Rutland (stânga), alături de Petra și soțul ei de atunci, James Stunt

Ajunsă în ipostaza de mamă singură, fiica cea mică a lui Ecclestone a declarat că e mândră de copiii ei, care au ajutat-o să treacă peste șocul divorțului.

„Cred că ei au fost cei care m-au făcut să trec peste această situație. Nu aveam opțiunea de a mă tolăni în pat, să intru în depresie și să-mi plâng de milă. A trebuit să mă trezesc pentru ei. M-au împins cumva să trec peste asta”, a declarat ea într-un interviu acordat revistei Hello. Petra spune că cei trei copii ai ei au înțeles cât de norocoși sunt în comparație cu alți oameni.

„Sunt politicoși și respectuoși. Și chiar cred că iubirea este cel mai important lucru pe care i-l poți da unui copil. Asta înseamnă mai mult decât banii”, a mai spus Petra Ecclestone.

La începutul acestui an, Petra a obținut custodia celor trei copii ai săi și dreptul de a se stabili în SUA alături de ei. Însă, ea și-a luat angajamentul în fața judecătorului că-i va permite fostului soț să petreacă timp alături de copiii săi.

Cu puțin timp înainte de finalizarea procesului privind custodia, Petra Ecclestone s-a afișat la braț cu noul ei iubit. La petrecerea de Anul Nou, ea l-a prezentat pe Sam Palmer surorii sale și soțului acesteia. 

Sprijin pentru copiii cu autism

În octombrie 2017, Petra Ecclestone a fondat organizația caritabilă care îi poartă numele. Fundația Petra Ecclestone sprijină copiii și tinerii afectați de autism, meningită și alte boli grave. Ea a luat această decizie după ce fiica ei, Lavinia, a avut probleme de vorbire la vârsta de 20 de luni și nu a scos niciun cuvânt până la trei ani. Cu ajutorul unor terapii specifice, fiica ei și-a revenit. 

La începutul acestei luni, Petra Ecclestone a inaugurat un nou centru terapeutic pentru copiii cu autism, la Londra.  

  • Surorile Ecclestone, mame ieșite din comun: una crește singură trei copii, alta își alăptează fiica de patru ani

related posts

Modifică setările cookies