Tamara Ecclestone, prima poză cu cea de-a doua fiică pe care o are cu afaceristul Jay Rutland


Fiica lui Bernie Ecclestone a adus pe lume a doua fetiță a familiei ei, în luna septembrie a acestui an. Tamara Ecclestone a dezvăluit prima fotografie cu micuța Serena, care s-a născut în stațiunea elvețiană Gstaad.


Tamara Ecclestone este o mamă împlinită. La 36 de ani, fiica unuia dintre cei mai bogați oameni din sporturile cu motor se mândrește cu două fete. Serena, cel de-al doilea copil al ei cu brokerul de acțiuni Jay Rutland, a venit pe lume în urmă cu 3 săptămâni, în stațiunea elvețiană Gstaad.

Celebrul model a postat pe rețelele sociale prima fotografie cu micuța, în care fiica ei cea mare, Sophia (6 ani), o ține în brațe pe mezina familiei.

În urmă cu trei săptămâni tu, micuță Serena, ne-ai completat. Să văd dragostea pe care Fifi o are pentru sora ei mai mică mă face mai fericită și mai mândră decât aș fi putut visa vreodată”, a scris Tamara Ecclestone în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

Citește și: Surorile Ecclestone, mame ieșite din comun: una crește singură trei copii, alta își alăptează fiica de patru ani

Primul care a anunțat venirea pe lume a micuței a fost bunicul ei, fostul boss al Formulei 1, Bernie Ecclestone.

Tamara a născut o fetiță în urmă cu 7 zile în același spital în care a fost născut fiul meu, Ace. Mama și copilul sunt foarte bine. E o scumpă. A primit numele Serena și amândouă au ieșit deja la plimbare în jurul orașului Gstaad”, a dezvăluit atunci Bernie Ecclestone.

Bunicul Bernie a sărbătorit și el, în iulie, nașterea primului său băiat, Ace. În vârstă de 89 de ani, miliardarul este căsătorit cu Fabiana Flosi (44 de ani), care se află la primul ei copil.

Bernie Ecclestone mai are trei fete: Deborah (65 de ani), Tamara (36 de ani) și Petra (31 de ani), din mariajele anterioare.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”

  • Tamara Ecclestone, prima poză cu cea de-a doua fiică pe care o are cu afaceristul Jay Rutland

related posts

Modifică setările cookies