Top 10 vedete insarcinate care au pozat nud


Victoria Beckham si-a tinut burtica ascunsa pana pe la 5 luni, iar acum nici nu se gandeste sa o arate lumii intregi fara haine. De-a lungul timpului insa, nume mari din showbiz au acceptat sa o faca. Chiar daca ar [...]


Victoria Beckham si-a tinut burtica ascunsa pana pe la 5 luni, iar acum nici nu se gandeste sa o arate lumii intregi fara haine. De-a lungul timpului insa, nume mari din showbiz au acceptat sa o faca.

Chiar daca ar fi un pas memorabil pentru ea, Victoria Beckham este conservatoare in ceea ce priveste intimitatea ei si nu vrea sa se dezbrace nici pentru Vogue: “Nu sunt una din acele persoane carora le place sa se laude cu sarcina lor. Nu zic ca ar fi ceva rau in asta. Sunt foarte mandra ca sunt insarcinata, ma simt binecuvantata si fericita, insa nu cred ca e nevoie ca altcineva in afara de sotul meu sa ma vada in aceasta postura. Absolut nu.”

Ce vedete au acceptat aceasta provocare? De la noi, memorabile sunt pozele cu Andreea Esca si Andreea Banica. Poze care au facut istorie sunt si cele cu Demi Moore, Christina Aguilera si Britney Spears. Nici supermodelele lumii nu au ratat ocazia de a-si arata burticile de gravide: Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Monica Belucci si Mila Jovovich, scrie perfecte.ro.

Sa nu uitam si de Miranda Kerr, care a acceptat doua propuneri de a poza goala in timp ce era gravida: mai intai pentru W Magazine, iar apoi pentru Vogue Australia.

related posts

Modifică setările cookies