Top 6 gradinite particulare accesibile din Brasov


Se apropie ziua in care suna clopotelul de inceput de an pentru toti copiii, inclusiv pentru prescolari. Daca piciul tau a ajuns, deja, la varsta la care poate merge la gradinita, trebuie sa incepi cautarile pentru o institutie buna, unde [...]


Se apropie ziua in care suna clopotelul de inceput de an pentru toti copiii, inclusiv pentru prescolari. Daca piciul tau a ajuns, deja, la varsta la care poate merge la gradinita, trebuie sa incepi cautarile pentru o institutie buna, unde sa invete si sa se joace alaturi de alti copii.

Pentru parintii din Brasov venim in ajutor cu o lista a gradinitelor particulare accesibile de la ei din oras.

1. Gradinita Ruxy

La Gradinita Ruxy copilul tau va invata intr-un mediu prietenos si sigur. Gradinita are dotari moderne si chiar o sala de cinema, unde cei mici pot urmari filme si desene animate pentru copii. Zilnic vor iesi la joaca in curtea amenjata ca un adevarat parc pentru micutii ce invata aici. La gradinita Ruxy se pune pret pe siguranta, asa ca locatia este dotata cu interfon si camere de supraveghere. Optional, piciul tau poate face cursuri de dans sportiv, arte martiale, inot, schi, canto, initiere in lumea calculatoarelor. Daca micutul tau abia a implinit un an, il poti aduce aici la programul de cresa.

Tarife:
Program Scurt (8 – 12) – 300 RON/luna+ tariful pentru masa 2.5 RON/zi.
Program Lung (8 – 17) – 300 RON/luna+ tariful pentur masa 14 RON/zi.

Site: www.gradinitaruxy.ro
Adresa: B-dul Brasovului Nr.35 , Sacele, Brasov.

2. Gradinita Raza de Soare

Inceputul copilariei e ca o raza de soare aici. Gradinita ii intampina pe copii intr-o cladire moderna, cu dotari noi si o curte interioara cu gazon. Pentru a oferi siguranta maxima micutilor si incredere parintilor, gradinita e dotata si cu un sistem de camere video prin care poti urmari activitatea piciului tau. Pe langa activitatile obligatorii, copiii pot studia pictura pe lemn, piatra sau sticla, pot fi initiati in utilizarea calculatorului, pot face dans sportiv, inot, ski, karate shotokan, sah sau teatru de papusi.

Tarife:
Program normal (08.00-13.00) – 300 RON/luna + 9 RON/zi micul-dejun şi masa de pranz.
Program prelungit (08.00-18.00)- 540 RON/luna + 10 RON/zi micul-dejun, masa de pranz si gustarea.

Site: www.gradinitarazadesoare.ro
Adresa: Str. Gorunului Nr.40, cartier rezidential Bunloc, Sacele, Braşov.

3. Gradinita Dani

La Gradinita Dani se stie ca primii sapte ani din viata copilului sunt extrem de pretiosi pentru dezvoltarea sa. Asa ca toti educatorii de aici se vor stradui ca micutul tau sa se dezvolte frumos, sa se distreze, sa isi faca prieteni noi, sa comunice. Limba engleza este materie de baza la Gradinita Dani, iar predarea ei se face intensiv, astfel incat, dupa doi-trei ani petrecuti aici copilul tau va intelege si va vorbi in aceasta limba straina.

Tarife:
Program normal (8.00 – 12.00) – 450 RON/luna.
Program prelungit (8.00 – 17.00) – 500 RON/luna.
Taxa cuprinde programul educational cu studiul limbii engleze zilnic, precum si toate rechizitele, fructe, apa minerala, suc sau lapte. Se acorda discount pentru frati.

Site: www.centruldani.ro
Adresa: Str. Paltinis nr. 25, Brasov.

4. Gradinita Kiga

Gradinita Kiga este o locatie vesela, decorata in culori vii si luminoase, care poate deveni imediat locul preferat al micutului tau. Salile de clasa sunt primitoare si pline de povesti frumoase. Daca ai si copii care sunt la scoala, ii poti inscrie si pe ei aici la programul after school, de la 12 la 18. Gradinita este dotata si cu un sistem de supraveghere on-line, asa ca il poti vedea tot timpul pe piciul tau.

Tarife:
Program scurt (8.00 – 12.00) – 450 RON/luna.
Program mediu (8.00 – 14.00) – 600 RON/luna
Program lung (8.00 – 18.00) – 800 RON/luna.

Site: www.gradinitakiga.ro
Adresa: Str. Constantin Brancoveanu nr. 36, Brasov.

5. Gradinita Herman

Copiii vor invata aici intensiv engleza si germana, vor fi implicati zilnic in activitati artistice, muzicale sau sportive. Optional, il poti inscrie pe micut la cursuri de inot, schi, sah, dansuri moderne si de societate, lectii de pian, arta plastica. Parintii care vor sa il vada permanent pe piciul lor pot apela la sistemul de supravegehre video permanenta din dotarea gradinitei.

Tarife:
Program scurt (8-12) – 500 RON/luna.
Program lung (8-16) – 650 RON/luna.
Program prelungit (8-18:30)- 700 RON/luna.
Taxele includ mesele zilei, manualele, rechizitele, precum si alte materiale necesare activitatii educative.

Site: www.gradinitaherman.ro
Adresa: str. Hermann Oberth, nr. 25, cartierul Astra, Brasov.

6. Gradinita Kids Paradise

Copiii vor fi inconjurati aici cu dragoste si grija, vor fi fericiti, vor invata prin joaca. Limba engleza este predata zilnic tot prin intermediul jocurilor si al teatrului de papusi, astfel incat asimilarea cunostintelor noi sa fie cat mai usoara. Pe lista cursurilor optionale sunt incluse ski-ul, inotul, dansul, sahul sau pictura.

Tarife:
Program scurt (8-16) – 560 RON/luna + mesele zilnice 12 RON/zi.
Program lung (8-18) – 610 RON/luna + mesele zilnice 12 RON/zi.

Site: www.kidsparadisebrasov.ro
Adresa: Str. Albastrelelor, nr. 45A, Brasov.

Nota: Toate informatiile au fost preluate de pe website-urile gradinitelor.

related posts

Modifică setările cookies