Trevor Engelson, fostul soț al lui Meghan Markle, are o fetiță cu noua lui soție


Producătorul de film Trevor Engelson, care a avut o relație de aproape 10 ani cu Meghan Markle, și-a refăcut viața alături de Tracey Kurland, specialistă în nutriție.


În vârstă de 43 de ani, Trevor Engelson se află la primul său copil. Soția sa a născut o fetiță sănătoasă, la mai puțin de un an de la nunta pe care au avut-o în California. Conform Us Weekly, cei doi și-au botezat fiica Ford Grace. 

În aprilie, ei au anunțat pe Instagram că vor deveni părinți, însă publicul larg nu are acces la conturile lor.

Trevor Engelson și Meghan Markle au început să se vadă în 2004 și s-au căsătorit abia în septembrie 2011, tocmai în Jamaica. Relația lor de soț și soție nu e rezistat decât 18 luni, fiindcă au depus actele de divorț. Conform noii cărți biografice care face furori în SUA și în Marea Britanie, Finding Freedon, Meghan Markle a simțit că nu are niciun sprijin din partea bărbatului ei.

În 2010 a obținut rolul în serialul Suits, iar de atunci notorietatea ei a sporit încontinuu. Se pare că succesul pe care l-a cunoscut în industria filmului i se datorează exclusiv ei, în ciuda faptului că Engelson avea o sumedenie de contacte.

Conform surselor Us Weekly, Trevor Engelson și-a luat complet gândul de la Meghan Markle și nu mai vorbește cu ea de ani buni.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Lavinia Petrea, dezvăluiri din viața de familie. Ce spune prezentatoarea TV despre perioada de pandemie

  • Trevor Engelson, fostul soț al lui Meghan Markle, are o fetiță cu noua lui soție

related posts

Modifică setările cookies