Trup de model dupa doua nasteri. Cum si-a revenit Alessandra Ambrosio dupa cea de-a doua sarcina


Alessandra Ambrosio a nascut in mai 2012, dar a revenit la silueta care a consacrat-o. Vedeta s-a pus pe treaba si este surprinsa aproape zilnic de fotografi in echipamentul de sala. La inceputul verii avea o burtica destul de mare, [...]


Alessandra Ambrosio a nascut in mai 2012, dar a revenit la silueta care a consacrat-o. Vedeta s-a pus pe treaba si este surprinsa aproape zilnic de fotografi in echipamentul de sala.

La inceputul verii avea o burtica destul de mare, insa acum arata ca trasa prin inel. Alessandra Ambrosio se pregateste acum pentru cel mai mare eveniment al anului: marea defilare anuala Victoria’s Secret.

Cum a slabit ingerasul Victoria’s Secret? La fix o luna dupa nastere, Alessandra s-a afisat pe strazile din Brentwood cu o silueta de invidiat. Potrivit perfecte.ro, ea si-a inceput ziua cu o clasa de yoga, dupa care s-a relaxat la o cafea, intr-o rochie rosie foarte draguta.

 

Vedeta nu sta prea mult pe margine chiar daca corpul ei s-a refacut si singur intr-o proportie foarte mare imediat dupa nastere, Alessandra s-a apucat si de antrenamente ceva mai intense.

Modelul a postat pe Twitter o poza cu scarile din Santa Monica, pe care le urca intr-o dimineata cu multa perseverenta:

“Prima zi de exercitii. Ma simt bine, dar nu este usor”.

Sursa foto: Splash News / Facebook / Twitter

related posts

Modifică setările cookies