Un baietel de 6 ani si-a salvat bunicul de la moarte. Afla cum a reusit


Unul dintre sfaturile pe care le auzi cel mai des de la invatatori, profesori, bunici si prieteni de familie este acela de a-ti invata copilul cum sa actioneze in anumite situatii de criza. Daca pana acum nu ai luat in [...]


Unul dintre sfaturile pe care le auzi cel mai des de la invatatori, profesori, bunici si prieteni de familie este acela de a-ti invata copilul cum sa actioneze in anumite situatii de criza. Daca pana acum nu ai luat in serios sugestia, iata o poveste care te-ar putea pune pe ganduri.

Zachary Powers, un baietel de sase ani din Harverhill, SUA a devenit un mic erou dupa ce bunicul lui, Charles Henderson, a lesinat si a intrat in soc diabetic. Micutul nu numai ca a identificat problema, dar a si sunat de urgenta la 911.

Bunicul meu e intins pe jos, nu se poate misca si e prea greu ca sa-l pot ridica. E transpirat si ciudat…” i-a spus baietelul operatorului care i-a preluat apelul.

Bolnav de diabet, Henderson petrecuse o zi in aer liber impreuna cu nepotul sau, iar la un moment dat nivelul de zahar din sange i-a scazut considerabil, scrie CBS Boston.

Initial, Zachary a crezut ca bunicul lui ii face o farsa, asa cum ii sta in caracter, dar de indata ce si-a dat seama ca situatia este grava si reala a pus mana pe telefon si a contactat trupele de salvare.

In momentul in care paramedicii au ajuns la locuinta familiei, copilul le-a spus specialistilor ca bunicul lui foloseste ace in fiecare zi, ajutandu-i pe acestia sa-si dea seama care era problema batranului.

Interesant este ca in acea dimineata Zachary a purtat o conversatie cu bunica lui legata de apelarea numarului de urgenta 911. Cateva ore mai tarziu, micutul a fost pus in situatia de a-l folosi.

Niciodata nu este prea devreme sa-l inveti pe micutul tau cum sa reacioneze in situatiile de urgenta. Copilul tau stie cum sa reactioneze in cazuri extreme?

related posts

Modifică setările cookies